Pasaulē
2018. gada 25. maijs, 08:24

Kanādā indiešu restorānā nograndis sprādziens; ievainoti 15 cilvēki, 3 no tiem kritiski

Jauns.lv / LETA

Kanādas pilsētā Misisogā divi neidentificēti vīrieši ceturtdienas vakarā iegāja indiešu restorānā "Bombay Bhel" un atstāja tur paštaisītu spridzekli, bet pēc sprādziena no notikuma vietas aizbēga. Eksplozijā tika ievainoti 15 cilvēki, 3 no tiem kritiski, vēsta Reuters.

Indiešu restorāns Kanādā, kur notika sprādziens

Eksplozija notika indiešu restorānā "Bombay Bhel" tirdzniecības centrā Ontario provinces Misisogas pilsētā, kas atrodas netālu no Toronto.

gallery icon
17

Eksplozija notikusi indiešu restorānā "Bombay Bhel"  tirdzniecības centrā Ontario provinces Misisogas pilsētā, kas atrodas netālu no Toronto.

Sprādziens noticis ap 22:30 pēc vietējā laika. Hospitalizēti 15 cilvēki, trīs no tiem guvuši smagus miesas bojājumus.

Pēc improvizētā spridzekļa detonēšanas divi vīrieši pameta notikuma vietu. Par sprādzienu vēl neviens nav uzņēmies atbildību, nav zināms arī tā motīvs.

Vietējā policija paziņojusi, ka divi cilvēki atstājuši paštaisītu spridzekli, bet pēc tam pametuši restorānu. Policija publicēju aizdomās turamo fotogrāfiju, raksturojot viņus kā vīriešus, kuri bija tērpušies melnās kapučjakās un viņiem bijušas aizklātas sejas.

Policija vēsta, ka viens no aizdomās turamajiem bijis plecīgs un vecumā no 20-30 gadiem. Viņam mugurā bijuši tumšas krāsas džinsi un aizvelkama jaka ar kapuci. Viņa seja bijusi aizklāta ar melnu audumu. Otrs nav bijis tik plecīgs un bija tērpies zilos džinsos, pelēkā t-kreklā un tumšā kapučjakā. Arī viņa seja bija aizklāta.

Visi ceļi apkārtnē ir slēgti un notikuma vietā ieradušies daudz bruņoti policisti.

Sprādziens noticis mēnesi pēc tam, kad busiņa vadītājs Toronto ietriecās gājējos, nogalinot 10 un ievainojot 14 cilvēkus.