foto: Vida Press
Bijusī "Playboy" modele kopā ar 7 gadus veco dēlu izlēkuši no 25. stāva
Stefānija Adamsa un mazais Vincents.
Pasaulē
2018. gada 20. maijs, 22:51

Bijusī "Playboy" modele kopā ar 7 gadus veco dēlu izlēkuši no 25. stāva

Jauns.lv

46 gadus vecā Stefānija Adamsa un viņas septiņus gadus vecais dēls Vincents izlēkuši pa "Gotham Hotel" viesnīcas logu Ņujorkā. Viņi dzīvoja numuriņā 25. stāvā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sieviete un bērns uzkrita uz blakus mājas jumta un no smagajām traumām gāja bojā turpat notikuma vietā. Abus bojāgājušos pamanījis kāds cits Ņujorkas 5. avēnijas viesnīcā dzīvojošais klients. Viņš arī nekavējoties izsaucis policiju.

Ņujorkas policijas darbinieki nopratinājuši kādreizējais modeles vīru Čārlzu Nikolaju, kurš atklājis, ka ar Stefāniju bijuši šķiršanās procesā. Tomēr viņš nekādi nav spējis izskaidrot sievas un bērna pašnāvību. Izmeklēšana turpinās. Policija pagaidām atklājusi vien to, ka kādreizējā modele ar dēlu "Gotham Hotel" viesnīcas numuriņu noīrējusi iepriekšējā vakarā pirms traģēdijas.

Stefānija Adamsa popularitāti ieguva 1992. gada nogalē, kad viņa nokļuva "Playboy" novembra žurnāla atvērumā kā "Mēneša meitene". Efektīgā skaistule uzreiz pievērsa sev milzīgu uzmanību. Viņas dzīslās ritēja afroamerikāņu un indiešu asinis. Vēlāk izrādījies, ka Stefānija bija ne vien ļoti pievilcīga, bet arī gudra. 1999. gadā viņa dibināja uzņēmumu "Goddessy", kas nodarbojās ar grāmatu, astroloģijas kalendāru un taro kāršu izdošanu. Uzņēmums bija populārs visā ASV. Vēlāk Adamsa arī pati uzrakstīja vairāk nekā 20 grāmatu par metafiziku, kā arī vienu romānu.

Savas karjeras sākumā Stefānija aprecējās ar itāļu baņķieri, bet drīz vien arī izšķīrās. 2003. gadā intervijā žurnālam "She" Adamsa atklāja, ka ir lesbiete, kļūstot par pirmo "Playboy" mēneša meiteni, kura publiski atzinusies savā netradicionālajā orientācijā.

2006. gadā Ņujorkā notika viņas dzīvē nākamais incidents. Stefānija brauca taksometrā, kad viņai izcēlās konfikts ar automašīnas vadītāju par izkāpšanas vietu. Vēlāk taksometra šoferis izsauca policiju un apgalvoja, ka pasažiere viņam draudējusi ar šaujamieroci.

Policisti, pielietojot spēku, Adamsu izvilka no automašīnas, nogrūda uz zemes un pārmeklēja, neņemot vērā to, ka viņa vairākkārt apgalvoja, ka taksists melojot. Ieroča viņai, protams, nebija. Policistu vardarbības dēļ Stefānija guva muguras un kakla traumas. Viņa iesūdzēja tiesā Ņujorkas polcijas departamentu un 2012. gadā uzvarēja prāvā, kā rezultātā saņēma kompensāciju 1,2 miljonu ASV dolāru apmērā.

2009. gadā Stefānijas pārsteidza daudzus, jo medijiem paziņoja, ka viņai ir attiecības ar vīrieti un grasās precēties. Viņas līgavainis izrādījās ārsts Čārlzs Nikolajs. Drīz pēc kāzām viņiem piedzima dēls Vincents.

Pāris šķita laimīgs, jo abi laulātie kopā arī dibināja trīs uzņēmumus, kas nodarbojas ar ādas kopšanu un kosmētisku pakalpojumu sniegšanu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās