foto: EPA/LETA
Eirovīzijas huligāns žēlojas par Portugāles policiju
"Aktīvists" izskrien uz skatuves, lai atņemtu SuRie mikrofonu.
Pasaulē
2018. gada 20. maijs, 06:20

Eirovīzijas huligāns žēlojas par Portugāles policiju

Jauns.lv

Āksts, kurš Eirovīzijas finālā Lisabonā izjauca britu dziedātājas SuRie uzstāšanos, žēlojas, ka kārtībnieki viņu noslānījuši.

Sevi par “Dr Acactivism” dēvējošais vīrietis no Lielbritānijas izskrēja uz skatuves, izrāva dziedātājai mikrofonu un nolamāja britu plašsaziņas līdzekļus par nacistiem, pieprasot brīvību.

Huligāns sūdzas, ka pēc aizturēšanas viņu “situši desmit minūtes bez jebkādas žēlastības”. Tviterī aktīvists izteicies, ka viņam uzbrukuši 50 policisti jeb “portugāļu barbari”, Portugāle esot slepkavu zeme, un viņš nezinot, vai “jebkad vēl spēs atkal cīnīties par taisnīgumu”.

Fans uz skatuves izjauc britu dziedātājas SuRie uzstāšanos Eirovīzijas finālā

Lielbritānijas dziedātājas SuRie uzstāšanās Eirovīzijas finālā sestdienas vakarā tika īslaicīgi pārtraukta, kad uz skatuves uzskrēja kāds vīrietis un atņēma viņai ...

gallery icon
22

Jauns.lv jau ziņoja, ka Lielbritānijas dziedātājas SuRie uzstāšanās Eirovīzijas finālā tika īslaicīgi pārtraukta, kad uz skatuves uzskrēja kāds vīrietis un atņēma viņai mikrofonu.

Incidents ilga tikai dažas sekundes, līdz dziedātāja saņēma citu mikrofonu un pabeidza savu dziesmu “Storm”.

Videokameras uz īsu brīdi tika pavērstas no skatuves uz britu līdzjutējiem klausītāju vidū, kamēr apsardze noveda vīrieti no skatuves.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls Portugālē

Konkursa finālā 12.maijā uzstājās Igaunijas, Lietuvas, Austrijas, Kipras, Izraēlas, Čehijas, Bulgārijas, Albānijas, Somijas, Īrijas, Serbijas, Moldovas, Ungārijas, Ukrainas, Zviedrijas, Austrālijas, ...

gallery icon
79

SuRie un viņas komandai tika piedāvāta iespēja dziesmu atkārtot, bet viņa nolēma to nedarīt, jo bija ļoti pārliecināta par savu priekšnesumu.

foto: EPA/LETA
"Aktīvists" izskrien uz skatuves, lai atņemtu SuRie mikrofonu.

Jau ziņots, ka Eirovīzijā uzvaras laurus plūca Neta Barzilaja no Izraēlas ar dziesmu “Toy”.

Eirovīzijas uzvarētāja Neta Barzilaja

gallery icon
27