foto: REUTERS
Ko policija secinājusi pēkšņi mirušā krievu biznesmeņa Gluškova mājā Londonā
Krievu uzņēmējs Nikolajs Gluškovs (1949-2018).
2018. gada 19. marts, 21:44

Ko policija secinājusi pēkšņi mirušā krievu biznesmeņa Gluškova mājā Londonā

Jauns.lv / LETA

Lielbritānijas policija nav atradusi ielaušanās pazīmes mājā, kurā miris tika atrasts krievu biznesmenis Nikolajs Gluškovs, pirmdien paziņojuši likumsargi.

Policisti Londonā pie mirušā Nikolaja Gluškova mājas

Lielbritānijas pretterorisma policija otrdien paziņoja, ka sākusi izmeklēšanu saistībā ar krievu trimdinieka Nikolaja Gluškova nāvi, kurš nomiris Londonā savās mājās ...

gallery icon
13

Izmeklēšana saistībā ar Gluškova nāvi turpinās, paziņoja policija. 68 gadus vecais Gluškovs 12.martā tika atrasts miris savās mājās Londonā. Viņš bija nelaiķa krievu uzņēmēja Borisa Berezovska draugs un darījumu partneris.

foto: REUTERS
Krievu uzņēmējs Nikolajs Gluškovs (1949-2018).

Jauns.lv jau vēstīja par to, ka uzņēmējs devies mūžībā, Krievijas medijiem pavēstīja viņa advokāts Andrejs Borovkovs, kurš neprecizēja, kāds ir viņa klienta nāves iemesls.

Gluškovs, kurš bijis tuvs Berezovska līdzgaitnieks, divas reizes apsūdzēts par krāpšanu Krievijā. Uzņēmējs savulaik vadījis uzņēmumus "LogoVAZ" un "Aerofolot".

Arī Berezovskis 2013.gadā tika atrasts miris Londonā savās mājās. Policija uzskatīja, ka viņš izdarījis pašnāvību, taču Gluškovs un citi viņa draugi par to izteica šaubas, savukārt koroners konstatēja, ka jautājums par nāves apstākļiem paliek atklāts.