foto: AFP
Trampa vecākā dēla sieva vēlas šķirt laulību
Donalds Tramps Juniors.
Pasaulē
2018. gada 16. marts, 07:25

Trampa vecākā dēla sieva vēlas šķirt laulību

LETA

ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā dēla Donalda Trampa juniora sieva ceturtdien Ņujorkā iesniedza pieteikumu laulības šķiršanai, ziņoja vairāki amerikāņu mediji.

Vanesa Trampa, dzimusi Heidona, apprecējās ar Donaldu Trampu junioru 2005.gada novembrī. Viņi abi ir 40 gadus veci, un viņiem ir pieci bērni vecumā no trim līdz 10 gadiem.

Saskaņā ar mediju ziņām bijusī modele Vanesa Trampa ir iesniegusi bezstrīdu šķiršanās pieteikumu, kas nozīmē, ka šķiršanās tiesvedībā nebūs strīdu par mantas sadali un bērnu aizbildniecību.

Tabloīds "The New York Post" pirms vairākām nedēļām ziņoja, ka šim pārim ir problēmas laulības dzīvē, kā iemeslus minot Donalda Trampa juniora biežus ceļojumus un lielu aizraušanos ar sociālo mediju vietni "Twitter". Šāda aizraušanās ir raksturīga arī viņa tēvam.

Februāra vidū Vanesa Trampa, kas parasti izvairās no mediju uzmanības, nonāca to uzmanības centrā pēc tam, kad bija atvērusi viņas vīram sūtītu vēstuli ar baltu pulveri.

Šis pulveris bija nekaitīgs, tomēr Vanesa Trampa tika preventīvi hospitalizēta līdz ar viņas māti, kura bija klāt aploksnes atvēršanas brīdī.

1.martā 24 gadus vecs Masačūsetsas štata iedzīvotājs tika aizturēts un apsūdzēts pulvera un draudu vēsts sūtīšanā.