Afgāņu imigranti Vācijā baseinā mēģinājuši izvarot divus zēnus
Izvarošanas mēģinājumā baseinā apsūdzēti divi 20 un 25 gadus veci vīrieši, kas atbraukuši no Afganistānas. Viņi dušās piespieda 14 gadus vecu pusaudzi veikt netiklas darbības.
Pasaulē
2016. gada 5. aprīlis, 16:08

Afgāņu imigranti Vācijā baseinā mēģinājuši izvarot divus zēnus

Jauns.lv

Divi Afganistānas pilsonības vīrieši aizturēti par izvarošanas mēģinājumu kādā baseinā Rietumvācijā. Iebraucēji uzmākušies diviem 11 un 14 gadus veciem zēniem, vienu no tiem cenšoties piespiest veikt dzimumaktu, ziņo "Mail Online".

20 un 25 gadus vecie Afganistānas imigranti apsūdzēti izvarošanas mēģinājumā baseinā Delbrukā, Vācijā. Tā ir mazpilsēta Ziemeļreinas-Vestfālenes rajonā ar nedaudz vairāk kā 30 tūkstošiem iedzīvotāju.

Piektdienas pēcpusdienā šie vīrieši seksuāli uzmākušies diviem pusaudžiem - 11 un 14 gadus veciem. Incidents noticis peldbaseina dušās, vēsta ārzemju mediji.

Cietušie ir draugi, un pēc peldēšanās devušies noskaloties, bet tur viņus satvēruši abi apsūdzētie. Jaunākajam zēnam izdevās izsprukt un aizbēgt, taču vecākais puisis cieta no izvarošanas mēģinājuma. Vācijas mediji ziņo, ka afgāņi "piespieduši bērnus veikt seksuālas darbības ar viņiem".

Abi uzbrucēji turpat baseina kompleksā arī aizturēti, šobrīd vīrieši atrodas apcietinājumā. Viņus, visticamāk, gaidīs tiesas prāva par izvarošanas mēģinājumu.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka līdzīgs incidents pirms dažiem mēnešiem notika peldbaseinā Austrijā, Vīnē, kur kāds Irākas izcelsmes iebraucējs izvarojis desmitgadīgu zēnu. Viņš pilsētā dzīvojis apmēram gadu, strādājis par taksistu, un kā argumentu savas rīcības attaisnošanai policijai sacīja "bet man nebija seksa četrus mēnešus!"

Izvarotais zēns tika nogādāts slimnīcā, bet irākietis gaida tiesu.

Vācija ir iztērējusi apmēram 100 tūkstošus eiro īpašiem plakātiem, kuros dažādās valodās imigrantiem tiek skaidrots, ko viņi drīkst un nedrīkst darīt. Pamācība, kā jāatiecas pret sievietēm un bērniem izvietoti arī publiskajos baseinos visā valstī.

Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock

Tēmas