foto: AFP
Francijā kāzās noslepkavotās meitenītes mātei darba kolēģi sagādā aizkustinošu dāvanu
Dženifera de Arauho - kāzās Francijā noslepkavotās Meilīsas māte.
Pasaulē
2018. gada 18. februāris, 17:00

Francijā kāzās noslepkavotās meitenītes mātei darba kolēģi sagādā aizkustinošu dāvanu

Jauns.lv

Francijā noslepkavotās deviņgadīgās meitenītes Meilīsas de Arauho, kura mistiski pazuda kāzu svinību laikā pirms teju pusgada Francijas dienvidaustrumos, mātei darba kolēģi sagādājuši kādu īpašu dāvanu. Proti, viņi ziedojuši daļu no savām atvaļinājuma dienām, lai Meilīsas māte varētu attapties no notikušā, neuztraucoties par darbu, vēsta BBC.

Cilvēki noliek ziedus, pieminot kāzās Francijā noslepkavoto meitenīti

2017. gada augustā Franciju pāršalca ziņas par kādas deviņus gadus vecas meitenītes pazušanas gadījumu kāzās, kas tika svinētas Alpos Francijas ...

gallery icon
13

Kopā saziedotais atvaļinājuma laiks sasniedzot trīs gadus. 

Dženifera de Arauho ir nakts medmāsa Francijas pilsētā Pontarlierā. Viņa darbu pārtraukusi kopš pagājušā gada augusta, kad kāzās pazuda Dženiferas deviņus gadus vecā meitiņa. 

Viņas kolēģiem bija dota iespēja saziedot savu atvaļinājuma laiku, lai Dženiferai nebūtu jāzaudē darbs. Slimnīcas arodbiedrība piedāvājusi sievietei iespēju pakāpeniski atgriezties darbā, vai izmantot saziedotās brīvdienas, lai atgūtos no nelaimes. 

Jauns.lv jau vēstīja, ka 2017. gada augustā Franciju pāršalca ziņas par kādas deviņus gadus vecas meitenītes pazušanas gadījumu kāzās, kas tika svinētas Alpos Francijas dienvidaustrumos, netālu no Itālijas un Šveices robežām. Deviņgadīgo Meilīsu de Arauho meklēja teju pusgadu. Beidzot Francijas policijai izdevies bērnu atrast, diemžēl mirušu.

Francijā meklē mīklaini pazudušo meiteni

Francijā meklē mīklaini pazudušo meiteni

gallery icon
56