foto: AFP/Scanpix/LETA
Kalifornijā apcietināts precētais pāris, kas mājās par ķīlniekiem turēja 13 savus bērnus
57 gadus vecais Deivids Alens un 49 gadus vecā Luīze Anna Turpina ar advokātiem Riversdeilas tiesā.
Pasaulē
2018. gada 22. janvāris, 13:27

Kalifornijā apcietināts precētais pāris, kas mājās par ķīlniekiem turēja 13 savus bērnus

Kasjauns.lv

Precētais pāris, kas Kalifornijas priekšpilsētā mājās bija ieslodzījis 13 savus bērnus, arestēts par spīdzināšanu.

Deivida Alena un Luīzes Annas Turpinas tiesa Kalifornijā

ASV Kalifornijas štatā policija aizturējusi vecākus, kuri bija ieslodzījuši 13 savus bērnus, no kuriem daži bija pieķēdēti pie savām gultām, ...

gallery icon
22

57 gadus vecais Deivids Alens un 49 gadus vecā Luīze Anna Turpina tika arestēti un katram izvirzītas 9 apsūdzības spīdzināšanā un 10 apsūdzības bērnu apdraudēšanā.

Deivida un Luīzes bērni tika atrasti svētdien, 14. janvārī pēc tam, kad 17 gadus vecai meitenei izdevās aizbēgt no Turpinu mājas Perisā un piezvanīt policijai no mobilā telefona, kuru viņa bija atradusi mājās.

Kalifornijā aiztur vecākus par 13 bērnu ieslodzīšanu mājā

57 gadus vecajam Deividam Alenam Turpinam un 49 gadus vecajai Luīzei Annai Turpinai izvirzītas apsūdzības par spīdzināšanu un bērnu apdraudēšanu.

gallery icon
7

Policija mājā vairākus bērnus atrada pieķēdētus pie savām gultām tumšā un smakas pārņemtā vidē. Pārmeklējot māju, policija noskaidroja, ka no 12 tur atrastajiem Turpinu bērniem septiņi patiesībā bijuši pieaugušie vecumā no 18 līdz 29 gadiem. Upuri, jaunākajam no kuriem bijuši tikai divi gadi, cietuši no nepietiekama uztura un esot bijuši ļoti netīri, paziņoja policija.

Kaimiņi nākamajā dienā pastāstīja, ka ģimene bijusi noslēgta, izvairījusies no socializēšanās un retajās reizēs, kad redzēti bērni, tie esot izskatījušies nobijušies.

Noskaidrots, ka Turpini 2011. gadā iesnieguši dokumentus par bankrotu. Deivids Turpins bijis privātas "Sandcastle" skolas direktors. Tā bija reģistrēta Turpinu mājā. Policija nesniedza detalizētu informāciju par to, kāpēc vecāki turējuši savus bērnus kā ķīlniekus.

Tēmas