foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Sievietei ar mazuli gandrīz uzkrīt nolūzis koks
Sieviete ar bērnu ratiņiem nemaz nenojauš, ka piedzīvos pamatīgu izbīli.
Pasaulē
2018. gada 20. janvāris, 21:00

VIDEO: Sievietei ar mazuli gandrīz uzkrīt nolūzis koks

Kasjauns.lv

Nīderlandē šonedēļ plosījās spēcīga vētra, un kāda sieviete ar bērnu brīnumainā kārtā izdzīvoja, kad dažus centimetrus no viņas nokrita koks.

Novērošanas kamera fiksējusi šokējošus mirkļus, kuros sieviete stumj ratus, bet no viņiem netālu atrodas liels koks. Pēkšņi, kad sieviete stumjas garām, redzams, ka koks sasveras un nolūzt, nokrītot tikai dažus centimetrus no sievietes un viņas bērna.

foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete ar bērnu ratiņiem nemaz nenojauš, ka piedzīvos pamatīgu izbīli.

Šonedēļ Nīderlandē dzīvību zaudēja divi 62 gadus veci vīrieši, kuriem uzkrita koki.

Vētras postījumi Vācijā un Nīderlandē

Spēcīgā vētrā Vācijā, Nīderlandē un Beļģijā ceturtdien gāja bojā deviņi cilvēki, tai skaitā divi ugunsdzēsēji, un nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ Ziemeļeiropā ...

gallery icon
49

Amsterdamas Shipholas lidosta ceturtdien vētras dēļ bija spiesta uz gandrīz stundu atlikt visus reisus. Tie tika apturēti neilgi pēc plkst.11 (plkst.12 pēc Latvijas laika), bet pēc nepilnas stundas atkal atsākti.

Vētras dēļ uz Nīderlandes ceļiem iestājies haoss. Spēcīgajā vējā tika apgāztas vismaz 66 kravas automašīnas un nogāzti koki. Laikapstākļi arī traucēja postījumu seku likvidēšanas darbus. Amsterdamā tika pārtraukta tramvaju satiksme un slēgts zoodārzs.

Spēcīga vētra plosa Nīderlandi

Vētras dēļ uz Nīderlandes ceļiem iestājies haoss. Spēcīgajā vējā apgāztas kravas automašīnas un nogāzti koki. Laikapstākļi arī traucē postījumu seku ...

gallery icon
15