foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA
Arī viņi ir daļa no armijas. FOTOREPORTĀŽA, kā Krievijas militārajā bāzē Abhāzijā izturas pret sargsuņiem
Četrkājainais Krievijas armijas pārstāvis.
Pasaulē
2018. gada 15. janvāris, 20:50

Arī viņi ir daļa no armijas. FOTOREPORTĀŽA, kā Krievijas militārajā bāzē Abhāzijā izturas pret sargsuņiem

Kasjauns.lv

Abhāzija ir valstisks veidojums Kaukāzā, kas atrodas Melnās jūras austrumu krastā, bet Ziemeļos robežojas ar Krievijas Federāciju. Vairums pasaules (arī Latvija) šo teritoriju uzskata par Gruzijai piederošu, bet Krievija, Nauru, Nikaragva un Venecuēla domā citādāk, juridiski to atzīstot to par neatkarīgu valsti.

Ieskats Krievijas Dienvidu militārā apgabala bāzes Nr. 7 sargsuņu ikdienā

Krievijas Dienvidu militārā apgabala centrs atrodas Rostovā pie Donas, bet viena no daudzajām militārajām vienībām - 7. militārā bāze - ...

gallery icon
27

2010. gada 22. oktobrī pēc tā laika Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva tā paša gada 20. septembrī izdotā dekrēta tika dibināts Krievijas Dienvidu militārais apgabals, kas sevī ietver kādreizējos Ziemeļkaukāza, Melnās jūras un Kaspijas jūras militāros veidojumus. Šāda apgabala mērķis ir nodrošināt militāro drošību Krievijas Federācijas autonomajās teritorijās (piemēram, Čečenijā, Dagestānā, Kalmikijā, Ingušijā, Ziemeļosetijā) un reģionos (Krasnodarā, Stavropolē, Volgogradā, Rostovā un citviet). Daži no militārajiem veidojumiem ir bāzēti arī Armēnijā.

Šī militārā apgabala centrs atrodas Rostovā pie Donas, bet viena no daudzajām militārajām vienībām - 7. militārā bāze - Abhāzijas pilsētā Gudautā, kur nesen paviesojies fotogrāfs, kurš parādījis, kā trenējas, mazgājas un ikdienas pienākumus veic četrkājainie Krievijas karavīri - sargsuņi.

Ciemos pie Valsts policijas Kinologiem

Portāla Kasjauns.lv komanda ciemojas pie Valsts policijas Kinoloģijas nodaļas darbiniekiem Rīgā, Kleistu ielā.

gallery icon
10

Latvijas muitas kinologi piedalās starptautiskās sacensībās

Starptautiskajās muitas kinologu ar tabakas meklēšanas darba suņiem sacensībās Latvijas muitas komanda izcīnīja 1.vietu komandu vērtējumā, informēja Valsts ieņēmumu dienests ...

gallery icon
40