foto: REUTERS
Ņujorkas policisti stāsies tiesas priekšā par meitenes izvarošanu policijas automašīnā
Policijas automašīna Ņujorkā. (Ilustratīvs attēls)
Pasaulē
2017. gada 29. oktobris, 17:17

Ņujorkas policisti stāsies tiesas priekšā par meitenes izvarošanu policijas automašīnā

Kasjauns.lv

Ņujorkas policijas darbinieki apsūdzēti pusaudzes izvarošanā. Aizdomās turamie ir divi vīrieši, kuri, iespējams, seksuāli izmantojuši 18 gadus vecu meiteni, saslēdzot viņu rokudzelžos  policijas automašīnā. 

Abi policisti meiteni aizturējuši Bruklinas apkaimē, kur pēc tam savā automašīnā arī izvarojuši. Saskaņā ar avotiem, abi aizturētie stāsies Augstākās tiesas priekšā nākamajā nedēļā. Ja tiesa lems par apcietinājumu, abiem policijas darbiniekiem draud 25 gadu ilgs cietumsods. 

Incidents noticis 15. septembrī, kad policisti aizturējuši meiteni par marihuānas lietošanu, kas Ņujorkas štatā ir nelegāla darbība. 

Aizdomās turamie policijas darbinieki nenoliedz, ka sekss automašīnā ir noticis, taču apgalvo, ka meitene tam piekritusi brīvprātīgi. Tikmēr cietušās advokāts noliedzis šādu faktu, cerot uz tiesas godprātīgu lēmumu un abiem policistiem piespriestu pelnītu sodu.

Aizdomās turamo advokāta rīcībā gan esot pierādījumi, ka meitene seksam piekritusi brīvprātīgi, proti, viņas uzņemtie “selfiji” notikušā laikā, vēsta “The Independent”. 

Tēmas