foto: REX/ Vida Press
Par vīrieša gurna aizskaršanu Dubaijā arestētais tūrists atgriezies mājās, apsūdzības atsauktas
Pasaulē
2017. gada 25. oktobris, 11:25

Par vīrieša gurna aizskaršanu Dubaijā arestētais tūrists atgriezies mājās, apsūdzības atsauktas

Kasjauns.lv

Britu tūrists Džeimijs Harons, kurš tika notiesāts par vīrieša gurna aizskaršanu Dubaijas bārā, atgriezies atpakaļ Lielbritānijā un sola doties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem vēlreiz, par spīti nepatīkamajai pieredzei četru mēnešu garumā. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc Apvienoto Arābu Emirātu varas personu iejaukšanās, apsūdzības pret britu tūristu, kurš Dubaijas bārā aizskāra sveša vīrieša gurnu, atsauktas. 

Policija 27 gadus veco vīrieti atbrīvojusi un viņš beidzot atgriezies mājās Lielbritānijā. Viņš neslēpj, ka jūtas laimīgs, beidzot esot atpakaļ dzimtenē un pirmais, ko viņš darīšot – kārtīgi izgulēšoties un atpūtīšoties no piedzīvotā šoka. 

Džeimijs uzsvēris, ka drausmīgā pieredze, kurai viņš izgājis cauri, nebūs iemesls tam, lai vairs nekad neatgrieztos Dubaijā. “Man agri vai vēlu būs jāatgriežas darbā, bet būsim godīgi, es šajos četros mēnešos jau atmetu cerības par gaismu tuneļa galā,” teic Džeimijs. 

foto: REX/ Vida Press
27 gadus vecais Džeimijs Harons, kurš notiesāts par vīrieša gurna aizskaršanu Dubaijas bārā.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka britu tūristam Džeimijam Haronam tiesa piespriedusi trīs mēnešu cietumsodu Dubaijā, par vīrieša gurna aizskaršanu kādā vietējā bārā.  

27 gadus vecais Džeimijs Harons tūrisma nolūkos viesojās Dubaijā, kur vietējā bārā, spraucoties garām cilvēku pūlim, netīšām ar roku aizskāris kāda vīrieša gurnu. Jau dažas minūtes vēlāk britu tūrists tika aizturēts par uzmākšanos cilvēkam.  

Džeimijs Harons darba nolūkos atradies Afganistānā, taču divu dienu pārtraukumā devies atpūsties uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, kur ticis arestēts.