foto: ekrānuzņēmums no video
Video, kurš pārsteidz visu pasauli. "Rēgu-automašīna" iekļūst mīklainā negadījumā
Joprojām ir daudz jautājumu par šo negadījumu Singapūrā.
Pasaulē
2017. gada 20. oktobris, 15:28

Video, kurš pārsteidz visu pasauli. "Rēgu-automašīna" iekļūst mīklainā negadījumā

Kasjauns.lv

Singapūrā videoreģistrators nofilmējis kādu satiksmes negadījumu, kurā iesaistīta "rēgu-automašīna". Šos mīklainā incidenta kadrus sociālajos tīklos publicējuši arī dažādi Singapūras mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Videoierakstā redzams, kā tikko krustojumā iebraukušā sudrabkrāsas BMW automašīnā ietriecas cits transporta līdzeklis, kurš uzrodas burtiski no nekurienes.

Šis ieraksts izraisījis milzu diskusijas sociālajos tīklos. Vairums uzskata, ka šī "rēgu-automašīna" ir saistīta ar optisko ilūziju, kuru izraisījusi videoreģistratora nekorekta darbība.

Acīgākie vai tie, kuri par tādiem uzdodas, apgalvo, ka šī mīklainā mašīna esot ļoti blāvi pamanāma arī pirms avārijas. "Mašīna neuzrodas no nekurienes. Tā vienkārši bija aklajā zonā. Ja rūpīgi ieskatās, šīs mašīnas jumts jau ir redzams pirms avārijas," skaidro kāds Džozefs Lī.

Šīs gadījums neviļus liek atcerēties kulta filmu "Atpakaļ nākotnē" un ainas ar leģendāro "DeLorean DMC-12" automašīnu. Daudzi interneta lietotāji pieļauj varbūtību, ka tik tiešām arī šīs "rēgu-automašīnas" braucēji varētu būt ceļojuši laikā, jo šādiem pasākumiem vismaz kinolentēs tiek izmantoti ne pārāk dārgi mazlitrāžas automobiļi.

Oficiāls skaidrojums no Singapūras policijas šobrīd vēl nav sagaidīts.

Tēmas