foto: Tye/Cambridge Union/REX/ Vida Press
Britu modele apsūdz slaveno iluzionistu Deividu Bleinu izvarošanā
Iluzionists Deivids Bleins.
Pasaulē
2017. gada 20. oktobris, 13:27

Britu modele apsūdz slaveno iluzionistu Deividu Bleinu izvarošanā

Kasjauns.lv

Amerikāņu burvju mākslinieks un iluzionists, 44 gadus vecais Deivids Bleins tiek apsūdzēs britu modeles Natašas Princas izvarošanā 2004. gada vasarā, kādā Londonas privātmājā, vēsta “The Telegraph”.

Slavenais Iluzionists Deivids Bleins apsūdzēts izvarošanā

Amerikāņu burvju mākslinieks un iluzionists, 44 gadus vecais Deivids Bleins tiek apsūdzēs britu modeles Natašas Princas izvarošanā 2004. gada vasarā, ...

gallery icon
34

Nataša apgalvo, ka iluzionists viņai uzbrucis tikai dažus mēnešus pēc viņas 21. dzimšanas dienas. 

Bleina advokāts gan noliedzis visus apgalvojumus saistībā ar viņa klienta apsūdzēšanu izvarošanā. Viņš komentējis izskanējušo, sakot, ka Bleins kategoriski noliedz, ka jebkad seksuāli uzbrucis kādai sievietei, turklāt, ja policija uzsāks izmeklēšanu, iluzionists būs gatavs sadarboties, jo viņam neesot nekas slēpjams. 

foto: Jennifer Graylock/Sipa USA/ Vida Press
Britu modele Nataša Princa.

Nataša Princa sāka modeles karjeru 15 gadu vecumā un līdz 24 gadiem jau ir parādījusies uz aptuveni 25 žurnālu vākiem. Nataša, kura oriģināli nāk no Lielbritānijas, un pašlaik strādā Ņujorkā, apgalvo, ka Bleins viņu uzaicinājis ciemos pie drauga un turpat arī izvarojis. 

Lielbritānijas policija apstiprinājusi, ka Londonas Čelsijas reģionā 2004. gadā fiksēts izvarošanas gadījums, taču nevienam netika izvirzītas apsūdzības. 

Amatpersonas ir lūgušas Bleinu ierasties Lielbritānijā, lai veiktu nopratināšanu, saistībā ar izskanējušajiem paziņojumiem. 

foto: CHARLES SYKES/REX/ Vida Press
Iluzionists Deivids Bleins.

ASV iluzionists Deivids Bleins pasaulē pazīstams kā šokējošo priekšnesumu un burvestību demonstrētājs. Viņš iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā, vairāk nekā 17 minūtes aizturot elpu. Tāpat viņš pārbaudījis cilvēku spēju robežas, 44 dienas ciešot badu Londonas centrā pakārtā stikla būrī, un veicot lielu daļu tirku milzīgā augstumā. 

Modele Nataša Princa ar apgalvojumu par izvarošanu nāca klajā uzreiz pēc tam, kad publiskajā telpā parādījās ziņas par ietekmīgā producenta Hārvija Vainstaina seksuālo uzmākšanos sievietēm.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka laikraksts "The New York Times" oktobra sākumā vēstīja, ka Hārvijs Vainstains vairākus gadu desmitus seksuāli uzmācies gados jaunām sievietēm, kuras vēlējās darboties kinoindustrijā. 

Kopš tā brīža aizvien vairāk sieviešu vainojušas 65 gadus veco Vainstainu par seksuālu uzmākšanos un pat izvarošanu. 

uzmākšanos, ir Mira Sorvino, Rozanna Ārketa, Gvineta Paltrova un Anželīna Džolija.
Vainstaina rīcību sākušas izmeklēt varasiestādes ASV un Lielbritānijā.