foto: Sputnik
Miris krievu aktieris Marjanovs, kuram esot atteikušies atbraukt pakaļ "ātrie"
Aktieris Dmitrijs Marjanovs.
Pasaulē
2017. gada 16. oktobris, 15:40

Miris krievu aktieris Marjanovs, kuram esot atteikušies atbraukt pakaļ "ātrie"

Kasjauns.lv

Svētdien Krievijā miris 47 gadus vecais aktieris Dmitrijs Marjanovs. Īsi pēc nāves publiskajā telpā izskanēja ziņas, ka neatliekamās palīdzības mediķi atteicās doties uz izsaukumu pie aktiera, kuram pēkšņi kļuva slikti.  

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Marjanovs skatītājiem bija pazīstams no vairākiem seriāliem, kā arī lomām filmās "Augstāk par varavīksni", "Vēlēšanu diena", "Radio diena" u.c.

Portāls "Meduza.io" vēstī - zināms ir tas, ka aktieris pavadījis laiku kopā ar draugiem vasarnīcā, taču tad slikti sajuties. Draugi zvanījuši mediķiem, kur paziņoja, ka "šodien ir pārāk daudz izsaukumu, mēs nevaram operatīvi ierasties."

Draugi centušies aktieri nogādāt tuvējā slimnīcā, taču sliktu ceļa apstākļu dēļ viņiem nācās apstāties ceļu policistu postenī un vēlreiz saukt "ātro palīdzību", kur visbeidzot mediķi atsaukušies, ieradušies un, policijas pavadīti, devās uz slimnīcu, taču bija jau par vēlu, aktieri glābt vairs neizdevās. 

Veselības ministrijas pārstāvji apstiprinājuši, ka 15. oktobrī "ātrie" bija pārslogoti, tomēr noliedz, ka dispečers būtu teicis, ka ārstus nāksies gaidīt ilgi. Marjanova draugi paši esot atteikušies no izsaukuma četras minūtes pēc zvana, saka amatpersonas. 

Krievijas mediji vēstī, ka pagaidām nav zināms, kāds ir aktiera nāves iemesls, to noskaidros ekspertīzē, tomēr neoficiāla informācija liecina, ka viņu nonāvējis trombs. 

Šobrīd mediķu atbildību vērtēs Izmeklēšanas komitejā, kur plāno noskaidrot, kā šajā situācijā reaģēja neatliekamās palīdzības dienestā.