foto: Ekrānuzņēmums
37 gadu vecumā mirusi krievu aktrise, kuru Latvijā pazina no seriāla par suni Muhtaru
Pēc neveiksmīga kritiena savā mājā Natālija Juņņikova no komas nepamodās, un otrdienas rītā slimnīcā mirusi.
Pasaulē
2017. gada 26. septembris, 14:50

37 gadu vecumā mirusi krievu aktrise, kuru Latvijā pazina no seriāla par suni Muhtaru

Kasjauns.lv

37 gadu vecumā mūžībā devusies Krievijā populārā aktrise Natālija Juņņikova, ziņo "Komsomolskaja Pravda". Latvijā viņa zināma no seriāla "Muhtara atgriešanās".

Aktrise Natālija Juņņikova (1980-2017)

37 gadu vecumā mūžībā devusies Krievijā populārā aktrise Natālija Juņņikova. Latvijā viņa zināma no seriāla "Muhtara atgriešanās".

gallery icon
9

Aktrise trīs dienas bija komas stāvoklī pēc kritiena - nelaimes gadījuma. Juņņikova neveiksmīgi kritusi pati savās mājās, gūstot smagu galvas traumu un smadzeņu asiņošanu.

Intensīvās terapijas nodaļā slimnīcā aktrise ievesta mākslīgās komas stadijā, un šorīt Juņņikova mirusi. Iepriekš mākslinieces vīrs, režisors Antons Fedotovs Krievijas medijiem pauda, ka viņam nav iepriecinošu ziņu par sievas veselības stāvokli un cerībām tam uzlaboties.

Vīrs pastāstīja, ka nelaimes gadījums noticis brīdī, kad visa ģimene bijusi mājās un kopā. Tūdaļ pat izsaukta ātrā palīdzība. Pārim ir viens kopējs bērns, kuru atraitnis Fedotovs šobrīd cenšas pasaudzēt un novirzīt nost no skumjām domām par mātes nāvi. Puika pagaidām par to vēl neko nezina.

Natālija Juņņikova kļuva pazīstama pēc Vasiļisas Mihailovnas lomas kriminālseriālā "Muhtars atgriežas".

Tēmas