foto: AP
Noskaidrots, kurš Romā piesēja pie staba un izvaroja vācieti. Viņš esot no Austrumeiropas 
Foto no notikuma vietas.
Pasaulē
2017. gada 23. septembris, 14:08

Noskaidrots, kurš Romā piesēja pie staba un izvaroja vācieti. Viņš esot no Austrumeiropas 

Kasjauns.lv

Itālijas izmeklētāji esot identificējuši gados jauno vīrieti, kuru tur aizdomās par vācu pilsones piesiešanu pie staba un izvarošanu parkā Romā, ziņo itāļu prese. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

To, ka iespējamais vainīgais ir izskaitļots, medijiem atklāja avoti policijā. Itālijas prese atklāj, ka izvarotā sieviete ir bezpajumtniece, savukārt 20-25 gadus vecais vīrietis runājis ar Austrumeiropiešu akcentu. Iespējams, viņš varētu būt polis. 

Izrādījās, ka dažas dienas pirms izvarošanas vīrietis, kurš atbilda aprakstam, bija nofotografēts parkā rutīnas pārbaudes laikā. 

Sīkāka informācija par aizturēto pagaidām netiek izpausta. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka izvaroto 57 gadus veco sievieti piesietu pie staba parkā atrada kāds taksometra šoferis. Viņš atsēja sievieti un vērsās policijā, kas parkā Romas ziemeļos strādāja vairākas stundas, vācot pierādījumus un cenšoties noskaidrot, kurš paveica šo zvērīgo uzbrukumu. 

foto: AP
Foto no notikuma vietas.

Jānorāda, ka pēdējo nedēļu laikā Romu pāršalkusi izvarošanu sērija. Pagājušajā nedēļā pie Termini stacijas izvarota somu tūriste, bet septembra sākumā Itālijā, piekrastes pilsētā Rimini, aizturēta četru cilvēku grupa, kuru tur aizdomās par divu ASV studenšu grupveida izvarošanu. 

Nedēļas nogalē Florences ielās notika plašas demonstrācijas, kuru laikā vietējās sievietes izrādīja solidaritāti ar izvarotajām amerikānietēm. 

Notiekošais Itālijā ir pamanīts arī politiskā līmenī, liekot domāt par to, kā novērst seksuālus uzbrukumus sievietēm.