foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Zemo cenu aviokompānijas pilota kabīnē pasažieris pamana alus bundžu
Pasaulē
2017. gada 22. septembris, 12:05

Zemo cenu aviokompānijas pilota kabīnē pasažieris pamana alus bundžu

Kasjauns.lv

Aviokompānijas “Jet2” pasažieris lidojumā no Spānijas uz Lielbritāniju, izkāpjot no lidmašīnas pilotu kabīnē pamanījis alus bundžu, vēsta “News.com”.

Redzētais pasažieri, vārdā Stīvs Levis, šokējis. Viņš apgalvo, ka dažas minūtes pirms izkāpšanas, pilotu kabīnes durvis bijušas atvērtas un pilota pusē skaidri varēja saskatīt stāvam alus bundžu. “Pēc nolaišanās mēs gaidījām aptuveni 20 minūtes, lai varētu izkāpt no lidmašīnas, tas tad arī bija brīdis, kad ievēroju alus bundžu,” sacīja 59 gadus vecais Stīvs. 

Pasažieris neslēpj, ka juties satriekts, ka pilotu kabīnē atrodas alkohols. 

Zemo cenu aviokompānijas “Jet2” pārstāvis apgalvojis, ka alus bundža nebija atvērta un visdrīzāk to tur atstājis salona apkalpes loceklis, kamēr palīdzējis izkāpt pasažieriem. 

Tomēr pasažieris Stīvs gan nav pārliecināts par aviokompānijas skaidrojumiem, piebilstot, ka pilotu kabīnē nevajadzētu atrasties alkoholam neatkarīgi no tā, vai tas ir atvērts, vai nē. “Uz klāja bija ap 300 pasažieru, tas būtu tikai normāli, ka lidmašīnā būtu noteikti strikti noteikumi attiecībā pret alkoholu, taču šai aviokompānijai acīmredzot tādu nav,” piemetinājis Stīvs. 

“Es vēlos, lai aviokompānija uzsāk izmeklēšanu par šo incidentu un atzīst, ka alkoholam pilota kabīnē nav jāatrodas,” piebildis Stīvs.