Pasaulē
2017. gada 13. septembris, 14:50

Skumji jaunumi Francijā kāzās pazudušās meitenītes lietā: plāno pārtraukt viņas meklēšanu

Kasjauns.lv

Varas iestādes, kas kopš 27. augusta meklē no kāzām Francijas dienvidaustrumos pazudušo deviņus gadus veco metenīti Meilīsu de Arauho, plāno samazināt savus centienus meklēšanā, pavedienu trūkuma dēļ, pavēstījis kāds izmeklēšanai pietuvināts avots.

Francijā meklē mīklaini pazudušo meiteni

Francijā meklē mīklaini pazudušo meiteni

gallery icon
56

Meitenīte pazuda 27. augustā, kad kopā ar saviem vecākiem apmeklēja kāzas. Lai gan bērna meklēšanā iesaistījās milzīgs skaits cilvēku, tostarp glābēji, ūdenslīdēji un piesaistīti arī suņi, joprojām nav neviena pavediena, kas vedinātu uz meitenes atrašanās vietu, vēsta "The Loal". 

Policijas pārstāvis apliecināja, ka kāzu teritorija pārmeklēta līdz milimetram, taču joprojām turpinās netālu esošā ezera pārmeklēšana.

Meklēšanā piesaistot policijas suņus, radusies versija, ka bērns nolaupīts un aizvests ar automašīnu, ņemot vērā to, ka suņi zaudēja meitenes smaržu pie kāzu norises vietas esošajā autostāvvietā. 

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka saistībā ar meitenītes pazušanu septembra sākumā aizturētas divas personas, kas pāris dienas vēlāk gan atbrīvotas. 

Abi aizturētie bija 34 gadus veci savstarpēji pazīstami vīrieši, no kuriem viens ir līgavaiņa tēva draugs. Viņš kāzās ieradies bez uzaicinājuma, stāsta policijā.  Otrais vīrietis aizturēts vēlā ceturtdienas vakarā un, saskaņā ar likumsargu teikto, "ir pazīmes, ka viņš pazuda vienlaikus ar meiteni". Abu vīriešu sniegtajā informācijā policijai esot saskatītas pretrunas un nekonkrētības. 

Tēmas