foto: Shutterstock
“British Airways” lidojumā pasažieris piedzīvo, iespējams, nepatīkamāko pieredzi savā dzīvē
Aviokompānijas "British Airways" lidmašīna.
Pasaulē
2017. gada 21. augusts, 18:12

“British Airways” lidojumā pasažieris piedzīvo, iespējams, nepatīkamāko pieredzi savā dzīvē

Kasjauns.lv

39 gadus vecs biznesmenis no Londonas aviokompānijas “British Airways” lidojumā uz Dienvidāfriku bijis spiests sēdēt mitrā sēdeklī, kas piesūcies ar urīnu. 

Endrjū Vilkinsons devies lidojumā no Hītrovas, Lielbritānijā, uz Keiptaunu, Dienvidārfikā, lai apciemotu savus vecākus. Par lidojumu vīrietis samaksājis vairāk nekā 2000 ASV dolāru (1700 eiro).

Tā vietā, lai izbaudītu patīkamu lidojumu biznesa klasē, vīrietis, iespējams, guvis nepatīkamāko pieredzi savā dzīvē. Proti, viņam visu lidojuma laiku nācies sēdēt ar urīnu piesūcinātā sēdeklī. 

Pēc Endrjū izteiktajām sūdzībām, stjuarte vien piebildusi, ka situāciju varot labo ar mitrajām salvetēm. Vīrietis bijis spiests visa lidojuma laiku sēdēt uz plastikāta maisiņa, kas apklāts ar segu. 

Pēcāk Vilkinsons savu sūdzību par aviokompāniju ievietojis sociālajā tīklā Twitter, pēc kā viņam tika piedāvāta atlīdzība 5000 avio punktu apmērā. (Pēc “British Airways” iekšējās politikas principiem).

Komentējot šo starpgadījumu, aviokompānijas pārstāvis atzina, ka klientam ir izteikta atvainošanās un piedāvāta kompensācija, vēsta “News.com”.