foto: REUTERS
Viņa lūdza Dievu un skaļi raudāja: pasažieri “Ryanair” reisā uz Lielbritāniju piedzīvo nāves bailes
Aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna.
Pasaulē
2017. gada 4. augusts, 12:02

Viņa lūdza Dievu un skaļi raudāja: pasažieri “Ryanair” reisā uz Lielbritāniju piedzīvo nāves bailes

Kasjauns.lv

Aviokompānijas “Ryanair” reisā no Ibizas uz Lielbritānijas pilsētu Eseksu pasažieri piedzīvojuši nāves bailes, kad lidmašīna virs Lielbritānijas ierauta spēcīgā vētrā. 

Reisa pasažieri, lielākoties britu atpūtnieki, kas devušies uz mājām no Ibizas, lidojumu apraksta kā elles mokas. Lidojums jau teju bija noslēdzies, taču tieši virs Lielbritānijas, pirms nosēšanās, lidmašīna ierauta pamatīgā vētrā. 

foto: REUTERS
Aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna.

Aculiecinieki medijiem stāsta, ka zibens stari debesīs bija redzami katras desmit sekundes, tie bijuši tik tuvu lidmašīnai, ka ik reizi gaisa kuģis izgaismojās kā šausmu filmās. “Zibens bija tikai 50 metru attālumā no mums. Tas bija briesmīgi, cilvēki kliedza katru reizi, kā debesīs iezibsnījās milzīga zibens svītra,” stāstīja kāds pasažieris. 

Vēl kāds aculiecinieks atklāja, ka haoss sācies brīdī, kad lidmašīnas apkalpe veikusi pasažieru apkalpošanu. “Ratiņi ar dzērieniem burtiski tika mētāti no viena lidmašīnas gala uz otru. Mēs bijām iestrēguši gluži kā rotaļu lidmašīnā, kas tiek mētāta pa gaisu. Viena no biedējošākajām lietām bija dzinēju skaļā darbība. Sieviete, kas sēdēja aiz manis, skaļi lūdza Dievu un raudāja. Vēl kāds cits pasažieris turēja savās rokās stipri saspiestu krustu un aizlūdza par ģimenes locekļiem. Tas bija šausmīgi.”

Laika prognoze bija tik slikta, ka visi lidojumi uz un no Eseksas lidostas tika apturēti. 

Lai gan dažas minūte vēlāk lidmašīnai tomēr izdevies izkļūt no spēcīgās turbulences, tā nosēdās Īstmidlendas lidostā, kur uzpildīja degvielu un devās uz Stanstedu, cerībā, ka vētra būs rimusies. 

Aviokompānija atvainojusies visiem pasažieriem par notikušo, paskaidrojot, ka laikapstākļus ietekmēt nespēj neviens, vēsta “News.com”.