foto: REUTERS
Izvarota britu meitene meklē palīdzību un tiek izvarota atkal. Policija aiztur 2 vīriešus
Attēlam ir ilustratīvs raksturs.
Pasaulē
2017. gada 30. jūlijs, 16:52

Izvarota britu meitene meklē palīdzību un tiek izvarota atkal. Policija aiztur 2 vīriešus

Kasjauns.lv

Lielbritānijas policija aizturējusi divus vīriešus, kuri vienas nakts laikā izvaroja 14 gadus vecu meiteni. Otro reizi seksuālu uzbrukumu jauniete piedzīvoja brīdī, kad skrēja lūgt palīdzību pēc pirmās izvarošanas. 

Britu mediji vēstī, ka aizturētie ir 27 un 35 gadus veci vīrieši, kurus izdevās izskaitļot pēc tam, ka policija publiskoja novērošanas kameru materiālus. 

Zināms, ka otrā izvarošanas notikusi pie Vitonas stacijas, kad jauniete meklējusi palīdzību, bet viņai uzbruka kāds vīrietis, kurš atradies automašīnā. 

Viens no aizdomās turētajiem - 27 gadus vecais Kurams Rahi, pirmdien stāsies tiesas priekšā, bet otrs vīrietis, kuru aizturēja aizdomās par nodarīto, atbrīvots un uz izmeklēšanas laiku ir policijas uzraudzībā.

Britu prese vēstī, ka jaunā meitene liktenīgajā dienā gājusi ar draudzeni, taču tad aizvesta prom uz nomaļāku vietu stacijā, kur arī tikusi izvarota. Pēc notikušā ap diviem naktī viņa, dezorientētā stāvoklī būdama, centās apturēt automašīnas un saņemt palīdzību, taču pēc iekāpšanas kāda vīrieša vadītā spēkratā tika izvarota otrreiz. 

Policija arvien lūdz pēc aculiecinieku sniegtās informācijas otrā incidenta laikā. 

Izmeklētāji vienlaikus pauž gandarījumu, ka aizdomās turētos izdevās identificēt un lūdz sniegt jebkādu informāciju, kas saistīta ar notikušo.