foto: Facebook.com
Vīrs kruīza laikā nogalina savu sievu, jo trīs bērnu māte nepārtraukti ņirgājās par viņu
Keneta pacietības mērs bija pilns un viņš nonāvēja savu sievu Kristiju.
Pasaulē
2017. gada 29. jūlijs, 13:26

Vīrs kruīza laikā nogalina savu sievu, jo trīs bērnu māte nepārtraukti ņirgājās par viņu

Kasjauns.lv

ASV Jūtas štata iedzīvotāju apsūdz savas sievas slepkavībā, ko viņš paveicis kruīza ceļojuma laikā uz Aļasku, vēsta "Daily Mail".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ceļojumā laulātais pāris devās ar trim saviem bērniem un visi kopā atzīmēja kāzu gadadienu. 25. jūlija vakarā pie Kristijas un Keneta Manzanaru kajītes durvīm tika izsaukti ārsti un apsardze, kuri konstatēja, ka sieviete guvusi nopietnu galvas traumu. Pēc 20 minūtēm viņa jau bja mirusi.

Kāds liecinieks, kurš pie kajītes piesteidzās pirms mediķiem apgalvo, ka Kenets centies sievu pārgrūst pāri balkona margām ūdenī, bet viņš to neesot pieļāvis. Kad liecinieks jautājis, kas šeit notiek, Kenets abildējis: "Viņa nepārtraukti smējās par mani!

Kāds cits aculiecienieks, Braiens Ekstroms atklājis, ka viņš steidzās uz notikuma pēc tam, kad sadzirdējis kuģa kapteiņa paziņojumu, ka vienā no kajītēm nepieciešama palīdzība. "Es ieraudzīju segā ietinušos mazu meitenīti, kura sēdēja savai vecmammai uz ceļiem, un raudāja. Pēc tam vīrietis iznāca no koridora, kur viss notika. Viņam mugurā bija balts krekls un džinsa auduma bikses, kuras visas bija notašķītas ar asinīm, bet viņš pats nepārtraukti atkārtoja: "Tas nav labi, tas nav labi," traģisko situāciju atceras Ekstroms.

Kuģa pasažieris Čārlzs Roulens, kurš mitinājās zem Manzanariem atklāja, ka tajā vakarā dzirdējis sievietes kliedzienus, bet vēlāk redzējis mazu meiteni, kura lūdza palīdzību, jo viņas vecāki bija sakāvušies.

Citi liecinieki apstiprina versiju, ka bojā gājusī sieviete strīdējusies ar diviem vīriešiem uz savas kajītes balkona, bet vēl daži apgalvoja, ka viens no vīriešiem vēlējies ielekt ūdenī.

Negadījuma izmeklēšanā iesaistījies arī ASV Federālais Izmeklēšas birojs (FIB). Kruīza kuģis bija spiests veikt ilgu piespiedu apstāšanos Džūno pilsētā, bet vēlāk turpināja savu ceļu.

Šobīd Kenetam Manzarim ir noteikta policijas uzraudzība līdz 10. augustam, kad paredzēta lietas noklausīšana.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās