foto: ekrānuzņēmums no video
Ieskurbušais Vitālijs lidmašīnā uz Barselonu nolamāja tautiešus, gribēja uzpīpēt un saņēma pēc nopelniem
Iereibušais Vitālijs bija ļoti bravūrīgs.
Pasaulē
2017. gada 27. jūlijs, 20:44

Ieskurbušais Vitālijs lidmašīnā uz Barselonu nolamāja tautiešus, gribēja uzpīpēt un saņēma pēc nopelniem

Kasjauns.lv

Avioreisā no Maskavas uz Barselonu noticis pamatīgs incidents, kurā galvenā varoņa lomā bijis kāds Vitālijs no Krievijas, vēsta britu medijs "The Sun".

Jaunais vīrietis bija pamatīgi iereibis un ļoti nekulturāli izteicās par saviem tautiešiem, nosaucot viņus par lielākajiem sū*iem pasaulē. Pēc savas bravūrības puisis vēlējās arī uzpīpēt lidmašīnas salonā.

Vitālija izrāde apnikam kādam citam pasažieriem, kurš vienkārši piegāja klāt un ar vienu sitienu pa seju "nomierināja" pārkarsušo jaunieti.

Kā stāsta notikušā aculiecinieki Vitālijs bija pamatīgi iereibis un uzvedās ļoti skaļi. Pēc vairākiem nevieksmīgiem apkalpes locekļu mēginājumiem savaldīt puisi no Krievijas viņš sāka kliegt uz citiem pasažieriem un vēlējās aizpīpēt cigareti.

foto: ekrānuzņēmums no video
Pēc sitiena pa seju puisis saprata, ka pāršāvis pār strīpu.

Brīdī, kad Vitālijs nāca klajā ar atklāsmi, ka Krievijas cilvēki ir lielākie sū*i pasaulē kādam pasažierim mērs bija pilns un jaunietis saņēma pēc nopelniem.

Pēc sitiena saņemšanas Vitālijs apjauta, ka bija aizgājis par tālu, apsēdās savā vietā un saldi iemiga.

foto: ekrānuzņēmums no video
Vitālijs lidojuma beigās atvainojās pasažieriem.

Lidmašīnas pilots esot apsvēris avārijas nolaišanos un puiša izsēdināšanu, tomēr redzot, ka konflikts norimis, tika nolemts lidot līdz galamērķim Barselonai.

Pēc pamošanās Vitālijs atvainojās pasažieriem par savu rīcību un izteikumiem, bet pasažieru vidū nepazuda viedoklis, ka viņš bija pelnījis vairāk nekā vienu sitienu pa seju.