foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Ukraiņu sērijveida maniaka sievas šokējošā atziņa: "Labi, ka sievietes no viņa baidās, man mazāk sāncenšu"
Jeļena un viņas uz mūžu notiesātais vīrs.
Pasaulē
2017. gada 27. jūlijs, 15:05

Ukraiņu sērijveida maniaka sievas šokējošā atziņa: "Labi, ka sievietes no viņa baidās, man mazāk sāncenšu"

Kasjauns.lv

Pamatīgu viļņošanos medijos Krievijā, Ukrainā un citviet izraisījis ukraiņu telekanāla "2+2" raidījums par maniaku Sergeju Tkaču, kurš nogalināja un izvaroja vismaz 37 meitenes un jaunas sievietes, un viņa gados jaunos sievu Jeļenu, kura iemīlējās šajā monstrā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad Jeļena pirmo reizi redzēja Tkaču televīzijā, viņai bija 16 gadu. Šobrīd viņi ir precējušies un viņiem ir piedzimis bērns. "Mani ieintriģēja viņa personība. Es viņam uzrakstīju vēstuli un saņēmu atbildi. Pirmos sešus mēnešus mēs sarakstījāmies," stāsta Jeļena Tkača, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu. Atklāsmes, ko viņa pirmajā intervijā medijiem paudusi, izraisīja ievērojamu ažiotāžu, cilvēkiem neslēpjot riebumu un sašutumu par šo pārīti.

Intervijā maniaka sieva stāsta: "Es nebaidos no tā, ka viņš ir notiesāts. Ir labi, ka citām sievietēm bail no viņa, jo šajā gadījumā man ir mazāk sāncenšu. Tas mani padara par galveno." Sašutumu arī izraisījis fakts, ka maniaka sieva intervijā paziņoja - ja viņa Tkaču būtu satikusi ātrāk, palīdzētu viņam slēpt upuru līķus.

Krievijas pilsētā Jaroslavļā dzimušajai Jeļenai šobrīd ir 24 gadi un viņa ir laidusi pasaulē slepkavībās, nekrofilijā un pedofilijā apsūdzētā Tkača meitiņu Jeļizavetu. Uz mūžu notiesātā maniaka sieva piekritusi šai intervija, lai brīdinātu citas Tkačā ieinteresētās sievietes, ka darīt to nav vērts.

Ieslodzītā sieva skaidro, ka ir ļoti greizsirdīga un tuvoties savam mīļotajam neļaus nevienai. Uz jautājumu, vai viņa ir sazinājusies ar sava vīra bijušajām sievām, Jeļena atbild skarbi: "Ja es būtu sazinājusies ar viņa bijušajām sievām, viņu vairs nebūtu!"

Žurnālisti arī vaicāja Tkačam, kas notiktu, ja ar viņa bērniem izdarītu to pašu, ko viņš darīja ar citu cilvēku atvasēm. "Es viņus izskaitļotu un sakapātu kā kāpostus," viņš izteicās un detalizēti aprakstīja darbības, kuras paveiktu ar hipotētiskā upura skalpu, galvaskausu un smadzenēm.

Prasmes noslīpēja milicijā

Tkačs dzimis 1952. gadā un milicijā strādāja par izmeklētāju, taču 1979. gadā viņu no dienesta patrieca. Savas noziegumu sērijas viņš sāka gadu iepriekš un tieši darbā gūtās iemaņas palīdzēja viņam slēpt savu šausmonību pēdas.

Slepkavības un izvirtīgās izvarošanas Tkačs paveica laika posmā no 1980. līdz 2005. gadam Krimas, Zaporožjes, Dņepropetrovskas un Harkovas teritorijās. Par saviem upuriem viņš izraudzījās meitenītes vecumā no deviņiem līdz 17 gadiem. Pēc zvērību pastrādāšanas Tkačs rūpīgi iznīcināja visas pēdas, ko viņam sekmīgi palīdzēja izdarīt pieredze milicijā.

Tkaču aizturēja 2005. gadā kādā nelielā Ukrainas pilsētiņā 100 kilometru attālumā no galvaspilsētas Kijevas, kurš viņš pastrādāja kārtējo noziegumu. 2008. gadā Dņepropetrovskas apgabaltiesa piesprieda Tkačam mūža ieslodzījumu. Notiesāšanas brīdī vīrietis bija jau trīs reizes precējies piecu bērnu tēvs.

Izmeklēšanas gaitā izdevās pierādīt 37 slepkavības un astoņas izvarošanas, taču pats Tkačs apgalvo, ka uz viņa sirdsapziņas ir vairāk nekā 100 upuru.

Viņa bijušās sievas, liecinot tiesā, sacīja, ka maniakam bijusi teju vai maģiska ietekme uz sievietēm - viņam vajadzēja vien dažas sekundes, lai dāmu ausīs "salietu sīrupu". Tieši tas viņam palīdzēja iepazīties ar upuriem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Zīmīgi, ka šis monstrs salauza dzīves ne tikai upuru ģimenēm, bet vēl 10 vīriešiem dažādos Ukrainas reģionos, jo izmeklēšanas gaitā viņus apsūdzēja šo zvērību pastrādāšanā. Viens vīrietis sēdēja desmit gadus, bet vēl divi - 15. Vēl kāds nepatiesi apsūdzētais bija astotās klases audzēknis, kuru milicija piespieda atzīties savas māsīcas slepkavībā. Kāds cits vīrietis, uz kura pleciem novēla meitas noslepkavošanu, cietumā pakārās.

Likumsargiem izdevās aizturēt Tkaču, jo vietējie iedzīvotāji pamanīja, ka kāds vīrietis uz mežu aizved meitenīti. Aizturēšanas laikā slepkava nepretojās un sagaidīja operatīvās grupas darbiniekus ar vārdiem: "Es jūs gaidīju jau 25 gadus". Maniaks labprāt stāstīja par slepkavībām, līdz pat sīkākajām detaļām atceroties katru vietu.

Sievieti pievelk ļaundari

 

Izrādās, viņa jauno sievu Jeļenu jau iepriekš interesēja slepkavas un izvarotāji. Viņa reiz komunicējusi arī ar noziedznieku Krievijā, kurš stingrā režīma ieslodzījuma vietā izcieta sodu par slepkavību un izvarošanu. Romantika gan starp abiem neizveidojās.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
24 gadus vecā Jeļena jau laidusi pasaulē Tkača bērnu.

Tkaču Jeļena sāka meklēt, rakstot pieprasījumus uz Ukrainas ieslodzījumu vietu pārvaldi. Kad par viņas izredzēto uzzināja vecāki, viņi bija šausmās.

Kad viņa devās uz pirmo randiņu, ar maniaku izdevās parunāt tikai pa telefonu. Pēc neilga laika viņi cietuma telpās kļuva par vīru un sievu. Cietuma administrācijai Jeļena paskaidroja, ka tas ir apzināts lēmums un viņa labi saprot, ka precas ar ļaundari, uz kura sirdsapziņas ir daudz nāvju.

Drīz vien amatpersonas atļāva viņiem reizi pusgadā satikties. Pēc vienas šādas kopā būšanas "īpašajā" istabā meitene palika grūta un laida pasaulē meitenīti, kuru kopīgi tika nolemts saukt par Ļizu. Lai arī Tkačam ir vēl citi bērni un pat 5 mazbērni, ar šīm ģimenēm viņš nekontaktējas.

Jeļenai esot lieli plāni nākotnei - viņa netālu no kolonijas jau noīrējusi dzīvokli un iesniegusi pieteikumu uzturēšanās atļaujai Ukrainā. Runā, ka viņa grib vēl bērnus.

Krievijas mediji atzīmē, ka kriminālisti jau izsenis ir saskatījuši - cietsirdība, nosliece uz agresiju, vardarbību un slepkavību var tikt mantota...