foto: Jordan Bartliff / Facebook
Zīdainis gūst ķīmiskus apdegumus no autiņbiksītēm
Pasaulē
2017. gada 26. jūlijs, 18:19

Zīdainis gūst ķīmiskus apdegumus no autiņbiksītēm

Kasjauns.lv

Jaunais tētis sociālajos tīklos ievietojis attēlus, lai brīdinātu citus vecākus nepirkt lētas autiņbiksītes, kuru lietošana izraisījusi "ķīmisku reakciju" viņa jaundzimušajam dēlam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brits Džordans Bartlifs dalījies ar šokējošajiem attēliem, kuros redzams viņa trīs nedēļas vecā dēlēna ādas apsārtums un iekaisums no ķīmiskā apdeguma, ko izraisījušas "Little Angels Asda" zīdaiņu autiņbiksītes.

Savā brīdinājumā citiem vecākiem Džordans raksta: "Sestdienas rīts kļuva par briesmīgāko dienu mūsu dzīvē. Mēs atvērām jaunu "Little Angels" iepakojumu, lai uzvilktu mazajam, bet stundu vēlāk... Rezultātā tapa šie attēli."

foto: Jordan Bartliff / Facebook

Tēvs skaidro, ka reakciju nav izraisījusi alerģija, un ārsti esot teikuši, ka tas ir kaut kas satraucošāks - viņa dēls cietis no ķīmiskas reakcijas, ko izraisījušas autiņbiksītes. "Viņam nav alerģijas no tām. Tā izskatās pēc ķīmiskas reakcijas, ko apstiprina ārsti. Pirms tam viņš trīs nedēļas nēsāja tādas pašas autiņbiksītes, bez problēmām." 

foto: Jordan Bartliff / Facebook

Džordans aicina māmiņas un tētus būt uzmanīgiem, kad runa ir par lielveikalos pirktām autiņbiksītēm. Šobrīd "Asda" lielveikals ir izņēmis no tirdzniecības šī produkta partiju.