Piemaskavā pirms Uzvaras dienas motobrauciena nogalināti pieci baikeri
Pie pamestas alus darītavas nogalināti pieci motociklisti, kas bija iecerējuši piedalīties pirmdien paredzētā motobraucienā par godu Uzvaras dienai.
Pasaulē
2016. gada 8. maijs, 17:22

Piemaskavā pirms Uzvaras dienas motobrauciena nogalināti pieci baikeri

Jauns.lv

Krievijā, Piemaskavā, svētdien nogalināti pieci motociklistu kluba dalībnieki, paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komiteja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc tās sniegtās informācijas, aizdomās turamais - 27 gadus vietējais iedzīvotājs, kurš ir apsardzes firmas darbinieks, aizturēts un atzinies nodarītajā.

Noziegums noticis Maskavas apgabala Jegorjevskas rajona Čolohovas ciemā.  Sestdien pie pamestas alus darītavas pieci motociklisti, kas bija iecerējuši piedalīties pirmdien paredzētā motobraucienā par godu Uzvaras dienai, ko atzīmēs Krievijā, gatavojuši vietu brauciena noslēguma pasākumam. Vakarā viņi sākuši lietot alkoholiskos dzērienus, un viņiem pievienojies vietējais iedzīvotājs.

Svētdien aptuveni sešos no rīta starp vietējo iedzīvotāju un motociklistiem izcēlies strīds, un viņš devies mājās, tur paņēmis medību bisi, atgriezies pie alus darītavas un izšāvis vismaz vienu reizi uz katru no motociklistiem, bet pēc tam viņiem dūris ar nazi, visus piecus nogalinot.

Divām sievietēm, kuras bijušas kopā ar motociklistiem, viņš nav uzbrucis.

Motociklisti bija 25 līdz 27 gadus veci un bija motociklistu kluba "Honda VTX VT (Fury) Club" biedri.

Pēc dažām stundām slepkavībās aizdomās turamais aizturēts. Tiesa viņam noteikusi drošības līdzekli apcietinājumu.

BNS / Foto: Sputnik/Ria Novosti/LETA

Tēmas