foto: Vida Press
Publisko sirdi plosošu telefona sarunu ar 911 par "Linkin Park" līdera Beningtona nāvi
Čestera Beningtona nāve ir negaidīts trieciens daudziem.
Pasaulē
2017. gada 25. jūlijs, 12:23

Publisko sirdi plosošu telefona sarunu ar 911 par "Linkin Park" līdera Beningtona nāvi

Kasjauns.lv

ASV likumsargi publicējuši telefonsarunas ierakstu ar 911 no liktenīgās dienas, kad mājkalpotāja privātmājā Losandželosā ASV atrada "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona līķi. 

Ap "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona māju apjož žogu

Ap "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona māju apjož žogu

gallery icon
33

Ar glābšanas dienestu operatori sarunājās šoferis, taču fonā bija dzirdami mājkalpotājas izmisuma kliedzieni un histērija.

Šo sarunu publiskojuši policisti. Ierakstā dzirdamais vīrietis, visticamāk, ir šoferis, kuram bija paredzēts Beningtonu vest uz grupas fotosesiju. Viņš operatoram sacīja: "Es tikko ierados un atnāca mājkalpotāja, sakot, ka viņš [Beningtons] nogalināja sevi... viņš pakārās!" 

Kamēr šoferis, saglabājot mieru, centās sniegt dispečeriem detaļas par notikušo, fonā bija dzirdama mājkalpotāja, kuru satrieca baisais atklājums. Sieviete tieši tobrīd runāja pa tālruni ar Beningtona sievu, cenšoties paskaidrot, kas ir noticis. 

"Linkin Park" līderis Česters Beningtons dzīvē un uz skatuves

"Linkin Park" līderis Česters Beningtons dzīvē un uz skatuves

gallery icon
42

Medijiem vienlaikus tapis zināms, ka divus mēnešus pirms savas nāves Beningtons par 2,5 miljoniem ASV dolāru iegādājās šo māju, kurā nolēma darīt sev galu. 

Grupas biedri pēc traģiskā notikuma stāstījuši, ka Beningtons pozitīvi raudzījās nākotnē un viņam bija plāni. Arī perfektās ģimenes ligzdiņas iegāde neiet kopā ar faktu, ka viņš tik pēkšņi atņēma sev dzīvību. 

Izskan versija, ka Beningtons nespēja pārdzīvot sava labākā drauga Krisa Kornela nāvi. Uz to norāda arī apstāklis, ka viņš pakārās dienā, kad šogad pašnāvību izdarījušais draugs svinētu 53. jubileju. Grupas "Soundgarden" solists Kriss Kornels pašnāvību pakaroties veica pirms diviem mēnešiem 18.maijā. 

Ārzemju mediji vēstī, ka, iespējams, tieši nespēja tikt pāri sērām par Kornela nāvi, bija iemesls Beningtona pašnāvībai. Viņš, tāpat kā Kornels, pakārās.

Beningtons mājās bijis viens, un viņa līķi atradusi mājkalpotāja. Blakus ķermenim atrasta pusidzerta alkohola pudele, taču narkotikas nav atrastas, kā iepriekš kļūdaini izskanējis.

Uzzinot par "Linkin park" solista nāvi, līdzjūtību viņa sievai Talindai izteikusi Kornela atraitne Vikija. Viņa tviterī ierakstīja "Es domāju, ka mana sirds nevar būt salauztāka, taču... Mīlu tevi, T."

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Česters Beningtons 11 gadus bija laimīgi precējies ar savu otro sievu, abiem bija trīs kopēji bērni. Beningtonam kopumā ir sešas atvases.