Evelīna Ilvesa pēc šķiršanās pieņēmusies svarā par 10 kg
Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa gada laikā kopš šķīrusies pieņēmusies svarā par desmit kilogramiem. Tas esot stresa rezultāts.
Pasaulē
2016. gada 10. maijs, 06:17

Evelīna Ilvesa pēc šķiršanās pieņēmusies svarā par 10 kg

Jauns.lv

Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa gadu pēc šķiršanās no sava vīra Tomasa Hendrika Ilvesa pieņēmusies svarā par desmit kilogramiem. Viņa atzinusi, ka tagad jūtas kā jauns telēns, kurš izkļuvis no aizsprosta un šobrīd meklē sauli un gardu zāli.

„Varu neko neēst, bet tik un tā iedzīvojos liekos kilogramos. Viss tas sākās pēc šķiršanās,” Evelīna Ilvesa gadu pēc šķiršanās atklājusi igauņu žurnālam „TervisPluss”. Viņa kļuvusi druknāka par 10 -11 kilogramiem.

Viņa kā mediķe zina, ka stress veicina pieņemšanos svarā. „Austrumu filozofijā un ķīniešu medicīnā par to stāsta savādāk. Laikā, kad tu kaut ko zaudē, ķermenis saglabā pēdējo, ko vēl var,” skaidroja Evelīna Ilvesa.

Tagad, kad viņa atbrīvojusies no laulības saitēm, Ilvesa atzinusi, ka jūtas kā no aizsprosta izkļuvis telēns un visu laiku meklē spilgtu sauli un gardu zāli. Viņa jūtas kā izsprukusi no būra, jo pēdējos gados sevi nav lutinājusi, piedzīvojusi daudz nepatīkamu mirkļu. Tomēr liekais svars viņu nomoka, bet tā īsti nezina, kā ar to tikt galā.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka aizpērn augustā Igaunijā izvērtās pamatīgs skandāls – 46 gadu vecā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kundze Evelīna uz Tallinas naktskafejnīcas „Komeet” jumta tika pieķerta skūpstāmies ar 28 gados veco Tallinā strādājošo reklāmistu, francūzi Vinsentu Arenagu. Skandāls beidzas ar abu šķiršanos pērnā gada 30. aprīlī. Šogad 2. janvārī Igaunijas prezidents apprecējās ar Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci, kura nu pārgājusi vīra uzvārdā.

 

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no „TervisPluss”, Lita Krone/LETA, Reuters, Vida Press, no Tomasa Hendrika Ilvesa un Evelīnas Ilvesas „Facebook” profiliem