Tallinā notver no Somijas psihiatriskās klīnikas izbēgušu slepkavu
Tallinā aizturēja 1994.gadā dzimušo somu Toivo Jouko Puranenu, kurš, kā liecina policijas dati, ir bīstams gan sev, gan apkārtējiem.
Pasaulē
2016. gada 11. maijs, 08:40

Tallinā notver no Somijas psihiatriskās klīnikas izbēgušu slepkavu

Jauns.lv

Igaunijas policija otrdienas vakarā Tallinā aizturēja gados jaunu vīrieti, kurš pirms dažām dienām izbēga no psihiatriskās klīnikas Somijā un pirms diviem gadiem noslepkavojis sievieti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policijas patruļas aizturēja vīrieti Kopli ielā ostas rajonā pēc tam, kad vērīgs garāmgājējs ziņoja trauksmes centram, ka šajā ielā redzējis cilvēku, kas ārēji līdzīgs mediju fotoattēlos parādītajam, paziņoja Igaunijas policijas Ziemeļu prefektūras kriminālbiroja vadītājs Urmets Tambre.

“Lai pārbaudītu informāciju, uz notikuma vietu tika nosūtītas divas policijas patruļas, kas pulksten 20.20 aizturēja cilvēku, kuru Somijas policija izsludinājusi meklēšanā. Vīrietis aizturēšanas laikā nepretojās,” sacīja Tambre.

Aizturētais jaunietis tiks nodots Somijas policijai.

Saskaņā ar Somijas ziņu aģentūras STT informāciju pagājušās sestdienas rītā no Nuivanniemi psihiatriskās klīnikas Kuopio pilsētā izbēga 1994.gadā dzimušais Toivo Jouko Puranens, kurš, kā liecina policijas dati, ir bīstams gan sev, gan apkārtējiem.

STT ziņoja, ka Puranens devies uz Igauniju. Somijas policija nodeva informāciju par to, kur šis vīrietis varētu atrasties.

Puranens pirms diviem gadiem, kad bija izrakstīts no ārstniecības iestādes, ar vairākiem naža dūrieniem nogalināja pusmūža vecuma sievieti.

LETA/Foto: AFP/LETA, ts.fi