Pasaulē
2016. gada 13. maijs, 00:24

Putins nespēj atvērt auto durvis, palīgā metas armijnieks un nolauž rokturi. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, apskatot Uļjanovskas autorūpnīcas brīnumauto "Patriot", saskārās ar nelielu ķibeli. Viņš nespēja atvērt durvis un iekļūt mašīnas salonā, jo tās iesprūda. Šo transportlīdzekli ražo Aizsardzības ministrijas vajadzībām.

Palīgā Putinam metās Aizsardzības ministrijas bruņumašīnu direkcijas priekšnieks Aleksandrs Sevčenko. Viņš to darīja tik sparīgi, ka nolauza durvju rokturi. Komiskā situācija tika uzfilmēta un ievietota internetā.

Lai izkļūtu no neveiklās situācijas, norauto rokturi Aleksandrs iemeta apvidus auto salonā. Pēc tam viņš centās durvis attaisīt no iekšpuses, taustoties gar paneli, taču arī šis mēģinājums cieta neveiksmi.

Kā skaidro auto ražotāji, durvis nobloķējās tādēļ, ka auto dzinējs bijis izslēgts. Demonstrējot "Patriot" Putinam par šo niansi aizmirsa paziņot.

Putins pēdējo triju dienu laikā ticies ar vairākiem militārās rūpniecības kompleksiem. Viņam atrādīja militārajām vajadzībām pielāgoto UAZ produkciju. Automašīnās "Patriot" var uzstādīt 12 milimetru ložmetēju un prettanku granātmetēju.

Atmiņā aust leģendārais Putina kunga testa brauciens ar "Lada Granta", kuru iedarbināt prezidentam izdevās tikai ar trešo piegājienu.

Komiskā situācija ar Putinam neatveramajām UAZ auto durvīm - video: Putins un viņa ķibeles ar "Lada Granta" - video:
Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video