foto: LETA
Evelīna Ilvesa atzīstas, ka vēlējusies vēl vienu bērniņu no Tomasa Hendrika. Bet nav izdevies...
Kādreizējā Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa atklājusi, ka pirms laulības izjukšanas ar eksprezidentu abi gribējuši vēl vienu bērniņu. Bet viņiem tas nav izdevies.
Pasaulē
2017. gada 26. maijs, 06:33

Evelīna Ilvesa atzīstas, ka vēlējusies vēl vienu bērniņu no Tomasa Hendrika. Bet nav izdevies...

Kasjauns.lv

Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa intervijā žurnālam „Naisteleht” nākusi klajā ar skandalozu paziņojumu – viņai neesot izdevies ieņemt bērnu, kaut gan to ļoti vēlējusies gan viņa, gan viņas dzīvesbiedrs – Igaunijas eksprezidents un viņu abu kopējā meita – Kadri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vēl pirms izjuka Ilvesu pāris, abi gribējuši vēl vienu bērnu.

„Kadri ļoti vēlējās jaunāko māsu un brāli. Viņa darīja visu, lai tas īstenotos. Viņa to prasīja gan mums (mēs pat mēģinājām, bet mums tas neizdevās), rakstīja vēstules gan Ziemassvētku vecītim, gan stārķiem,” intervijā „Naisteleht” atklāja kādreizējā Tomasa Hendrika dzīvesbiedre.

Tomēr nu Kadri vēlmes vismaz daļēji ir piepildījušās, viņai ir jaunākais pusbrālis, kurš pagājušā gada 28. novembrī dzima Tomasa Hedrika Ilvesa laulībā ar latvieti Ievu Ilvesu.
Ieva un Tomass Hendriks Ilvesi gredzenus mija pagājušā gada 2. janvārī. Igaunijas prezidenta tagadējā sieva bija Latvijas Aizsardzības ministrijas Nacionālās kiberdrošības politikas koordinācijas nodaļas vadītāja. Viņa ir strādājusi dažādās institūcijās ārlietu un drošības politikas jomā Latvijā un NATO, pievēršoties drošības, demokrātijas un cilvēktiesību jautājumiem.

Ievai šīs ir pirmās laulības, savukārt Tomasam Hendrikam Ilvesam - trešās. Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987. gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992. gadā. Savukārt ar otro sievu Evelīnu viņam dzimusi 13 gadu vecā meita Kadrija. Toties Ievai Ilvesai no iepriekšējām attiecībām ir 14 gadu vecs dēls Ralfs Pundurs un trīs gadus veca meita Izabella. Pērnruden Ilvesi pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto – Hansu Hendriku.

Evelīna kopā ar vīru Ilvesa prezidentūras mirkļos

Pēc ilgstošām ģimenes dzīves kolīzijām par oficiālu laulības šķiršanu paziņojis Igaunijas pirmais pāris Tomass un Evelīna Ilvesi.

gallery icon
19

Igaunijas pirmā lēdija Evelīna Ilvesa

gallery icon
11

Ieva Ilvesa iziet sabiedrībā ar grūtnieces puncīti

Ieva Ilvesa un Tomass Ilvess pēdējā laikā burtiski staro, gaidot savu bērniņu.

gallery icon
16