foto: © Twitter
Varonīgā tante Kellija, kura aizsargāja mazo Holiju no sprādziena atlūzām, joprojām nav atrasta
Pēc tam, kad Kellija Brūstere bija aizsargājusi savu mazo māsasmeitu, viņa vairs nav manīta.
Pasaulē
2017. gada 23. maijs, 19:43

Varonīgā tante Kellija, kura aizsargāja mazo Holiju no sprādziena atlūzām, joprojām nav atrasta

Jauns.lv

Tuvinieki turpina izmisīgi cerēt, ka varonīgā Kellija Brūstere (32) atradīsies. Viņa kopā ar savu māsu Klēru Būtu (34) un viņas meitu Holiju devās prom no Arianas Grandes koncerta Mančestrā, kad notika traģēdija. Terorakta brīdī viņas visas trīs bija blakus un Kellija metās priekšā metāla atlūzām, kuras lidoja viņu virzienā, lai paglābtu 11 gadus veco māsasmeitu

Sprādziens Arianas Grandes koncertā Mančestrā

Sprādzienā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā Mančestrā pirmdienas vakarā gājuši bojā vismaz 19 cilvēki, bet vēl 50 ievainoti.

gallery icon
52

Pēc nelaimes Klēra un Holija tika nogādātas slimnīcā, bet Kellija kopš tā brīža vairs nav manīta izbijies par savas māsasmeitas dzīvību ir 59 gadus vecais kravas auto šoferis Pols Draihērsts: "Kellija bija dzīvais vairogs Holijai un Klērai. Viņa centās pasargāt savas radinieces no virsū lidojošajām atlūzām."

"Viņas trijatā gāja kopā Klēra pa priekšu, Holija pa vidu, bet Kellija aizmugurē. Sprādziena rezultātā Klērai tikai salauzts žoklis, bet Holijai - kāja. Viņas ir slimnīcā, kur no abu ķermeņiem tiek ķirurģiski izņemti dažādi metāla gabali un atlūzas. Klērai bija cietusi arī seja, bet nabaga mazajai Holijai kājas visā garumā līdz pat intīmajām vietām," savu radinieču savainojumu atstāsta Pols.

Uzausis pirmais rīts pēc šausmām Arianas Grandes koncertā

Mančestrā, kur pirmdienas rītā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā nogranda sprādziens, uzausis pirmais rīts.

gallery icon
38

"Kellija joprojām nav atrasta. Pēc sprādziena, kad Klēra atžirga un pacēla galvu, Kellijas tuvumā vairs nebija. Viņa bija pazudusi tajā visā jezgā. Mēs šobrīd turamies pie teiciena, ka "nekādas ziņas ir labas ziņas, bet katrs neziņas mirklis liek justies arvien sliktāk," šoferis no Šefīldas nezaudē cerību.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Sprādzienā, kas pirmdienas vakarā tika sarīkots Mančestras arēnā, noslepkavoti 22 cilvēki, starp kuriem arī vairāki bērni. Vairāk nekā 50 cilvēki tika nogādāti slimnīcās ar dažādiem savainojumiem, no kuriem vairāku stāvoklis ir ļoti nopietns.

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon
25