foto: Ekrānuzņēmums
Cilvēki izmisīgi meklē 15 gadus veco Olīviju. Māte: "Es nedzirdu neko. Viņas telefons ir miris"
Olīvija.
Pasaulē
2017. gada 23. maijs, 09:59

Cilvēki izmisīgi meklē 15 gadus veco Olīviju. Māte: "Es nedzirdu neko. Viņas telefons ir miris"

Kasjauns.lv

Pēc terorakta Arianas Grandes koncertā vecāki panikā sākuši meklēt savus bērnus. Šobrīd sociālajos medijos cirkulē 15 gadus vecās Olīvijas fotogrāfija, kura pēc koncerta mājās nepārnāca un neviens nezina, kur viņa ir. 

Uzausis pirmais rīts pēc šausmām Arianas Grandes koncertā

Mančestrā, kur pirmdienas rītā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā nogranda sprādziens, uzausis pirmais rīts.

gallery icon
38

Viņas māte Šarlote Kempbela izmisumā stāsta, ka pēdējo reizi ar savu meitu runāja, kad viņa bija koncertā. Meita esot pateikusies Šarlotei, ka viņa ļāva doties uz koncertu. Olīvija bija kopā ar draugu Ādamu, kurš šobrīd ir atrasts slimnīcā, taču nav zināms, kur ir Olīvija. 

"Esmu mājās un zvanu visiem: slimnīcām, policijai, bērnu aprūpes centriem. Viņas tētis ir Mančestrā un meklē viņu, mani draugi viņu meklē. Cilvēki, kurus es pat nepazīstu, viņu meklē. Cilvēki man raksta un saka, ka viņiem ir viņas fotogrāfija, un viņi meklē. Bet es nedzirdu neko. Viņas telefons ir miris..." stāsta Šarlote. 

Sprādziens Arianas Grandes koncertā Mančestrā

Sprādzienā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā Mančestrā pirmdienas vakarā gājuši bojā vismaz 19 cilvēki, bet vēl 50 ievainoti.

gallery icon
52

"Sociālie tīkli ir lieliski. Es nezinu, ko darītu bez tiem, šobrīd daudzi zina, ka viņa ir pazudusi. Tūkstošiem cilvēku tagad zina, ka viņa ir pazudusi," stāsta mamma. 

Atbildīgajās iestādēs viņai ieteikts vienkārši gaidīt zvanu. "Es neatļaujos iziet no mājas tikai tāpēc, ka kāds var atnākt..." - saka māte, kura tik ļoti cer satikt Olīviju. 

Sprādziens notika pirmdien plkst.22.35 (otrdien plkst.0.35 pēc Latvijas laika), kad koncerts jau beidzās, un Mančestras arēna savā tīmekļa vietnē vēsta, ka eksplozija notikusi ārpus koncertzāles, apmeklētājiem dodoties mājup.

Grande šobrīd ir apturējusi savu turneju, jo šobrīd nav spējīga uzstāties.

Pati 23 gadus vecā dziedātāja pēc notikušā sociālajos medijos paziņoja, ka ir salauzta un viņai no visas sirds ir žēl par notikušo. "Man trūkst vārdu," viņa rakstīja. 

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon
25