foto: REUTERS
Pasaule atrod jaunu pierādījumu: Melānija nelolo siltas jūtas pret Trampu
Melānija un Donalds Trampi ierodas vizītē Izraēlā.
Pasaulē
2017. gada 22. maijs, 17:20

Pasaule atrod jaunu pierādījumu: Melānija nelolo siltas jūtas pret Trampu

Kasjauns.lv

ASV prezidents Donalds Tramps šobrīd ir ārvalstu vizītē Izraēlā, kur viņu pavada arī pirmā lēdija Melānija Trampa. Kā ierasts, katrai pirmā pāra kustībai seko modru ļaužu acis, un ne velti - cilvēkiem atkal izdevies atrast pierādījumus tam, ka abu attiecības nav diži siltas. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trampi ierodas vizītē Izraēlā

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien Izraēlā, kur viņš ieradies centienos panākt mieru izraēliešu un palestīniešu starpā, uzsvēra "reto iespēju" panākt ...

gallery icon
64

Donalds un Melānija Trampi pirmajā ārvalstu vizītē eksotiskajā Saūda Arābijā

ASV prezidents Donalds Tramps sestdien ieradies Saūda Arābijā, kas ir viņa pirmā ārvalstu vizīte pēc stāšanās ASV prezidenta amatā. Ar ...

gallery icon
83

Sociālajos tīklos un plašsaziņas līdzekļos apgriezienus uzņem video, kurā redzams, kā Tramps svinīgās ceremonijas laikā iet pa priekšu, bet Melānija nāk mazliet nopakaļus. Pat neatskatoties, Tramps sniedz roku savai sievai, kura to aizgrūž prom. 

Par abu saspringtajām attiecībām tiek mēļots jau no pašas inaugurācijas dienas, kad Melānijas sejas izteiksme runāja labāk par vārdiem - slovēņu izcelsmes skaistule izskatījās izmisusi un satriekta.

Laika gaitā presē izskanēja ne mazums anonīmu avotu stāstu par abu nelaimīgo laulību, tomēr Baltā nama pārstāvji tos noraidīja kā nepatiesus un nosodīja medijus par anonīmu "pekstiņu" laišanu apritē. 

Melānijas Trampas stila pārvērtības no jaunības līdz mūsdienām

gallery icon
9

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon
66