Pasaulē
2017. gada 28. aprīlis, 22:46

Tramps "priecīgs" par sasniegto pirmajās 100 dienās

LETA

ASV prezidents Donalds Tramps piektdien, atrodoties uz prezidentūras 100.dienas sliekšņa, atzina, ka ir "priecīgs" par sasniegto valsts galvas amatā.

Donalds Tramps nododas golfam

Pašreizējais ASV prezidents Donalds Tramps ir liels golfa mīlētājs. Slavenību treneris Deivids Bakita atzīst, ka arī talanta šajā sportā miljardierim-valsts ...

gallery icon
11

"Man jums ir jāsaka - man nešķiet, ka ir kāds, kas būtu izdarījis to, ko es esmu spējis paveikt 100 dienās, tāpēc mēs esam ļoti priecīgi," pēc izpildrīkojuma parakstīšanas Baltajā namā Tramps atzina žurnālistiem.

"Mēs daudz ko spējam paveikt," viņš sacīja, vienlaikus norādot ka 100 dienu robežšķirtne ir patvaļīgi izraudzīta un ka tas patiesībā ir "mākslīgs standarts".

Tramps paraksta likumu par cilvēka sūtīšanu uz Marsu

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien parakstīja likumu, kas par vienu no Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvaldes (NASA) mērķiem nosaka cilvēka ...

gallery icon
9

Sestdienu - savas prezidentūras 100.dienu - Tramps pavadīs draudzīgā kompānijā.

Piektdien Tramps apmeklēja Atlantu, kur viņš uzrunāja Nacionālo Šaujamieroču asociāciju - ietekmīgo lobija organizāciju, kas viņam pauda atbalstu jau kampaņas pašā sākumā.

Sestdien Tramps piedalīsies mītiņā Pensilvānijā - štatā, kur viņš guva vienu no izšķirošajām vēlēšanu uzvarām.

Trampa tikšanās ar Trudo

12.februārī ASV prezidents Tramps ticies ar Kanādas premjeru Džastinu Trudo.

gallery icon
26