foto: AP
Sieva Francijā pieķer vīru, kūtiņā seksuāli izmantojot savu vistu
Vīrietim tiesa liegusi turpmāk turēt mājdzīvniekus.
Pasaulē
2017. gada 30. marts, 21:23

Sieva Francijā pieķer vīru, kūtiņā seksuāli izmantojot savu vistu

Kasjauns.lv

Kāds vīrietis Normandijas reģionā Francijā stājies tiesas priekšā, jo seksuāli izmantojis savu vistu, vēstī "The Local". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrieti izvirtušās nodarbes laikā pieķēra viņa paša sieva, kura arī vērsās tiesībsargājošajās iestādēs. Sievai radās aizdomas, ka kaut kas nav labi, kad jaunākā meita pastāstīja, ka redzējusi tēvu kompromitējošā situācijā. 

Māte kopā ar savu vecāko meitu nolēma noskaidrot patiesību, tāpēc sagaidīja brīdi, kad viņš īpašuma palīgtelpās būs viens, lai notvertu viņu darbībā, kas arī izdevās - kad māte ar meitu ienāca telpā, vīrietim bija novilktas bikses un viņš veica seksuāla rakstura darbības ar vienu no vistām. 

Tiesā izskanējis, ka šokētā māte no redzētā esot sākusi vemt. Normandijas galvaspilsētas Ruānas tiesa piesprieda 53 gadus vecajam kungam trīs mēnešu nosacītu sodu un atzina viņu par vainīgu "mājdzīvnieku seksuālā izmantošanā". 

Apsūdzības puse gan vēlējās reālu brīvības atņemšanu, lai vainīgais saprastu savas rīcības mērogus, tomēr tiesa nolēma nelikt vīru cietumā.

Tiesa lēma aizliegt vīrietim turēt mājdzīvniekus. 

Vīrieša advokāts laikrakstam "Le Parisien" pastāstīja, ka viņa klients ir kauna pārņemts, turklāt sieva šķīrusies no viņa. Savukārt dzīvnieku aizstāvju biedrība no ģimenes īpašuma savākusi septiņās vistas un vienu kazu. 
 
 

Tēmas