Egidija ģimene apšauta miegā. Puisis vainu noliedz: mājās bijis, bet neko neatceras
Ķīmijas students Egidijs tiek vainots savas ģimenes noslaktēšanā. Viņš savu vainu noliedz.
2017. gada 29. marts, 23:49

Egidija ģimene apšauta miegā. Puisis vainu noliedz: mājās bijis, bet neko neatceras

Jauns.lv

Pirmajā pratināšanā, ko Lietuvas policija veikusi pēc 26 gadus vecā Egidija Anrupaiša aizturēšanas, jaunais cilvēks noliedz, ka būtu nošāvis četrus savus tuviniekus, vēsta Lietuvas mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to paziņoja aizturētā advokāts. Viņš pastāstīja sava aizstāvāmā versiju: mājās gan bijis, taču slaktiņu nav veicis. Vismaz neatceras, ka būtu veicis, ziņo Delfi.lt.

"Bet redzams, ka cilvēks ir tāds kā izkaisīts, uztraukts, pazaudējies. Viņš it kā normāli komunicē, taču izskatās savāds. Var redzēt, ka viņš jūt spiedienu," sacīja advokāts, "vainu Egidijs neatzīst. Deva liecības, teica, ka atradies mājas dzīvojamajā istabā, kur mitinājās viņa vecāki. Par noziegumu viņš nerunā. Vainu neatzīst," komentēja aizstāvis Valters Alekna.

Visticamāk, Egidijam Anrupaitim tiks piemērots 3 mēnešu aizturēšanas arests, kā parasti ir gadījumos, kas saistīti ar aizdomām par slepkavību. Advokāts gan uzskata, ka šim termiņam jābūt īsākam, jo aizdomās turamais nav licis manīt, ka, piemēram, grasītos kaut kur izbraukt. 

Tikmēr prokurors paziņojis, ka cilvēki nogalināti, gulēdami miegā. Taču arī par šo niansi Egidijs nerunā, vien pieklājīgi atbild uz jautājumiem, bet pats neko nestāsta. Tajā pašā laikā jaunais vīrietis pat necentās slēpt savu seju brīdī, kad tika vests uz tiesu.

Vieta, kur Egidijs nogalināja savu ģimeni

Kauņas reģiona policija paziņojusi, ka puisis, kurš tiek turēts aizdomās par savu radinieku noslepkavošanu, ticis aizturēts šodien Marijampoles apvidū. Pirmdien, ...

gallery icon
24

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka pirmdien, 27. martā, pulksten 17.45 Lietuvā, Kauņas rajona Gaižēnu ciemā, kādā lauku privātmājā atrastas četru cilvēku mirstīgās atliekas: 1967.gadā dzimuša vīrieša un viņa 1968.gadā dzimušās sievas, kā arī 1942.gadā dzimušās sievietes un 1979.gadā dzimušā vīrieša.

Egidiju nogādā tiesā

Egidijam Anupraitim, kuru tur aizdomās par četru ģimenes locekļu nošaušanu, nogādā tiesā Kauņā, kur lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

gallery icon
10

Aizdomas acumirklī krita uz Egidiju Anupraiti – nošautie izrādījās viņa tēvs, māte, vecmamma un tēva brālis. Ar šautu brūci kājā izdzīvoja vien vectētiņš, kurš šoka stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.