foto: Lietuvas policija
Lietuvu satriec vēl viens zvērīgs noziegums - nošauti 4 ģimenes locekļi
Policisti notikuma vietā.
Pasaulē
2017. gada 28. marts, 10:16

Lietuvu satriec vēl viens zvērīgs noziegums - nošauti 4 ģimenes locekļi

LETA

Lietuvas Kauņas rajona Gaižēņu ciemā pirmdienas vakarā atrastas četru vienas ģimenes locekļu mirstīgās atliekas ar šautām brūcēm, bet viens ģimenes loceklis bijis ievainots.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lietuvu satriec vēl viens zvērīgs noziegums - nošauti 4 ģimenes locekļi

Lietuvas Kauņas rajona Gaižēņu ciemā pirmdienas vakarā atrastas četru vienas ģimenes locekļu mirstīgās atliekas ar šautām brūcēm, bet viens ģimenes ...

gallery icon
23

Liels skaits policistu visu nakti meklēja divu no noslepkavotajiem 27 gadus veco dēlu, kurš tiek turēts aizdomās par zvērīgā nozieguma pastrādāšanu.

Līdz otrdienas rītam iespējams bruņoto un bīstamo vīrieti atrast nav izdevies.

Lietuvas Policijas departamenta pārstāvis Ramūns Matonis ziņu aģentūru BNS otrdien informēja, ka aizdomās turētais ir izsludināts starptautiskā meklēšanā. Lietuvā viņa meklēšana paplašināta arī uz citiem valsts rajoniem.

foto: Lietuvas policija
Aizdomās turētais vīrietis.

Policija pieļauj, viņš nogalināja savu māti, tēvu, vecmāmiņu un tēva brāli. Eksperti pieļauj, ka slepkavība notika jau iepriekš, nevis pirmdien, kad tika atrasti upuri.

Iespējamā slepkavas vecvectēvs guvis šautu brūci kājā, tomēr ir izdzīvojis. Pirmdien viņš šoka stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Lietuvas Policijas departaments informēja, ka aizdomās turētais strādāja par apsargu. Mājas, kurā notika traģēdija, apskatē atklāts, ka no viena seifa mājās pazudis likumīgi glabāts ierocis. Otrs seifs joprojām bija aizslēgts un tajā atradās divi ieroči.

Policija informēja, ka pirmdien pulksten 17.45 atrastas četru cilvēku mirstīgās atliekas: 1967.gadā dzimuša vīrieša un viņa 1968.gadā dzimušās sievas, kā arī 1942.gadā dzimušās mātes un 1979.gadā dzimušā brāļa.

Tēmas