Pēc terorakta Londonā šī sieviete lakatā kritusi nežēlastībā
Sieviete lakatā it kā esot vienaldzīgi gājusi garām upurim uz tilta.
2017. gada 24. marts, 08:25

Pēc terorakta Londonā šī sieviete lakatā kritusi nežēlastībā

Kasjauns.lv

Kāds tvitera lietotājs, kuram ir vairāk nekā 44 tūkstoši sekotāju, pēc traģiskā Londonas terorakta savā profilā publiskoja attēlu: mirkli pēc tam, kad uz Vestminsteras tilta apkārtējie skrēja pie cietušajiem, kāda acīmredzami islāmticīga sieviete vienā mierā gājusi upurim garām, skatoties savā viedtālrunī.

"Kas gan ir šis monstrs?" - tādi un tamlīdzīgi jautājumi uztrauc konta "Texas Lone Star" sekotājus.

Viņš tviterī publiskoja attēlu, norādot, ka "šai islāmticīgajai ir pilnīgi pie vienas vietas, viņa iet garām mirstošam vīrietim un mierīgi pēta telefonu," iezīmējot sievietes cietsirdību, pauž interneta varonis.

Tiesa, ja attēlā ieskatās ciešāk, labi redzams, ka arī sieviete bēšajā lakatā ir satraukta un raudoša. Taču viņa ir lakatā, viņa nepieliecas pie cietuša cilvēka uz tilta, ap kuru jau stāv vairāki cilvēki, tādējādi neidentificētā sieviete kritusi interneta lietotāju nežēlastībā un jau nosaukta par "muslimu monstru", raksta "Mail Online".

Tikmēr jaunās sievietes aizstāvji norāda, ka patiesais monstrs ir pats attēla publiskotājs, kurš tā izvēlējās interpretēt uz tilta notiekošo. Jāpiebilst, ka attēls ar nievājošo parakstu īsā laikā guva teju 2000 retvītu, tā vēl vairāk pastiprinot naidu pret islāmticīgajiem.

Zibenīgā ātrumā radās vēl vairākas kolāžas, kuru uzdevums bija uzsvērt atšķirības starp "viņiem" un "mums".

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka trešdien Londonas centrā teroraktā uzbrucējs vispirms uz parlamentam līdzās esošā Vestminsteras tilta ar automašīnu ietriecās gājējos, divus nogalinot un desmitiem ievainojot. Pēc tam uzbrucējs pie parlamenta ēkas nodūra policistu, bet pašu uzbrucēju nošāva policisti. 

Piektdienas rītā oficiāli kļuva zināms, ka upuru skaits pieaudzis līdz pieciem cilvēkiem. Atbildību par notikušo uzņēmusies "Islāma valsts".

 

Terorakts Londonā

Londonā pie parlamenta ēkas izcēlusies apšaude, kā rezultātā slēgta Vestminsteras pils.

gallery icon
71

 

Rīts Londonā pēc terorakta

Uzbrukumā pie parlamenta ēkas dzīvību zaudēja 5 cilvēki, vēl 40 ievainoti.

gallery icon
19

Kasjauns.lv/Foto: Twitter