foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Gaismā nācis pikants noslēpums no Ivankas Trampas tīņu gadiem. Neredzēti FOTO
Ivanka Trampa pusaudžu gados.
Pasaulē
2017. gada 23. marts, 16:54

Gaismā nācis pikants noslēpums no Ivankas Trampas tīņu gadiem. Neredzēti FOTO

Kasjauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka tagad ir uzņēmēja, nozīmīga figūra ASV politikā un trīs bērnu māte, taču pusaudžu gados viņa pamanījās sagādāt galvassāpes saviem vecākiem. Ivankai, pavasara brīvdienas pavadot Kolorādo štata pilsētā Aspenā, atklātībā nākuši amizanti un pat pikanti pagātnes notikumi. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tik dažādā Ivanka Trampa. Neredzēti FOTO no bērnības un pusaudžu gadiem

Neredzēti Ivankas Trampas foto no bērnības un pusaudžu gadiem

gallery icon
78

Ārvalstu mediji vēstī, ka pusaudžu gados Ivanka kopā ar saviem vecākiem devās savā ikgadējā atpūtas braucienā uz kādu slēpošanas kūrortu, taču brīvdienas izvērsās par pamatīgu nervu bojāšanu pieaugušajiem - Donalds Tramps bijis spiests vērsties policijā un ziņot par meitas pazušanu. 

Kāds avots policijā medijiem pastāstījis, ka policija metās meklēt miljardiera pazudušo meitu un drīz viņiem izdevās jaunieti atrast... viesnīcas istabā kopā ar kādu puisi. 

Saprotams, visi šie notikumi risinājās vēl pirms mobilo telefonu ēras un ASV Slepenā dienesta aģentiem. 

Policisti bēguļojošo meitu aizveda atpakaļ pie tēva. Tiesa gan, nav zināms, kā sauc šo puisi, kurš tolaik bija tik ļoti iekritis Ivankas sirdī. Mediji, vēstot par šo pagātnes atgadījumu, norāda - precīzs notikumu risināšanās gads nav zināms, taču, visticamāk, tas ir 1998., kad meitene bija 17 gadus veca. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Ivanka ar brāli Donaldu Trampu junioru, laulātajiem draugiem un bērniem ieradās brīvdienās Aspenā, par ko satraucās vietējie. 

Ivanka Trampa ar ģimeni Aspenā

Ivanka Trampa ar trim bērniem un vīru Džaredu pavasara brīvlaiku pavada Aspenā.

gallery icon
18

"Viņi ir visur. Viņu ir tik daudz," sūkstījusies kāda ņujorkiete, kura arī ieradusies pavadīt brīvdienas Aspenā. Līdzi ģimenei ieradies arī ievērojams ASV Slepenā dienesta pārstāvju skaits, kuri gādā par prezidenta ģimenes locekļu drošību. 

Izdevums "The Aspen Times" vēstī, ka līdzi viņiem norīkoti aptuveni 100 aģenti, taču, saskaņā ar protokolu, Slepenais dienests neprecizē un nekomentē norīkoto aģentu skaitu.

Cilvēki stāsta, ka augsto viesu klātbūtnes dēļ pilsētā radušies milzīgi sastrēgumi un veikt rezervāciju restorānā ir teju vai neiespējamā misija. "Visi sūdzas. Visi ir nokaitināti," neslēpj žurnālistu uzrunātie ļaudis. 

Aptuveni 40 vietējie nolēma vienoties spontānā protesta akcijā, izdzirdot, ka valsts pirmās ģimenes pārstāvji grasās ierasties, tomēr, kā redzams, neko daudz panākt viņiem neizdevās. 

Ivanku, Džaredu un bērnus otrdienas pēcpusdienā pamanījušas arī paparaci modrās acis - ģimene rāmi pastaigājusies pa pilsētu, mielojoties ar saldējumu. 
 

Ivankas Trampas apģērbu līnijas modes skate

Ieskats ASV prezidenta Donalda Trampa meitas Ivankas Trampas apģērbu līnijas "Ivanka Trump" 2012.gada sezonas modes skatē.

gallery icon
46

Ivankas Trampas apavu līnija

Ivankas Trampas 2016.gada apavu kolekcija

gallery icon
10

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās