foto: Rocstar/Dunkin D/AKM-GSI/FAMEFLY/ Vida Press
"Tas ir murgs..." amerikāņiem Aspenā grūtas dienas Ivankas ģimenes ierašanās dēļ
Ivanka Trampa, Džareds Kušners un viņu trīs bērni.
Pasaulē
2017. gada 23. marts, 06:24

"Tas ir murgs..." amerikāņiem Aspenā grūtas dienas Ivankas ģimenes ierašanās dēļ

Kasjauns.lv

"Tas ir murgs!" - tā daži amerikāņi izteikušies par ASV prezidenta Donalda Trampa meitas Ivankas ģimenes ierašanos Aspenā Kolorādo štatā. 

Ivanka Trampa ar ģimeni Aspenā

Ivanka Trampa ar trim bērniem un vīru Džaredu pavasara brīvlaiku pavada Aspenā.

gallery icon
18

Ivanka Aspenā pavasara brīvdienu laikā ieradusies kopā ar saviem trim bērniem un vēlāk viņiem piebiedrojās arī vīrs Džareds Kušners, taču prominentās ģimenes radītās neērtības vietējiem un citiem brīvdienu baudītājiem pamatīgi sadusmojušas ļaudis. Aspenā šajās dienās viesojas arī Donalds Tramps juniors ar sievu un pieciem bērniem. 

"Viņi ir visur. Viņu ir tik daudz," sūkstījusies kāda ņujorkiete, kura arī ieradusies pavadīt brīvdienas Aspenā. Līdzi ģimenei ieradies arī ievērojams ASV Slepenā dienesta pārstāvju skaits, kuri gādā par prezidenta ģimenes locekļu drošību. 

Izdevums "The Aspen Times" vēstī, ka līdzi viņiem norīkoti aptuveni 100 aģenti, taču, saskaņā ar protokolu, Slepenais dienests neprecizē un nekomentē norīkoto aģentu skaitu.

Cilvēki stāsta, ka augsto viesu klātbūtnes dēļ pilsētā radušies milzīgi sastrēgumi un veikt rezervāciju restorānā ir teju vai neiespējamā misija. "Visi sūdzas. Visi ir nokaitināti," neslēpj žurnālistu uzrunātie ļaudis. 

Aptuveni 40 vietējie nolēma vienoties spontānā protesta akcijā, izdzirdot, ka valsts pirmās ģimenes pārstāvji grasās ierasties, tomēr, kā redzams, neko daudz panākt viņiem neizdevās. 

Ivanku, Džaredu un bērnus otrdienas pēcpusdienā pamanījušas arī paparaci modrās acis - ģimene rāmi pastaigājusies pa pilsētu, mielojoties ar saldējumu. 
 

Donalda Trampa apburošā meita Ivanka

Jaunā ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka ir mamma trim bērniem. Ivankas māte ir Donalda pirmā sieva, čehu modele Ivana ...

gallery icon
64

Ivankas Trampas apģērbu līnijas modes skate

Ieskats ASV prezidenta Donalda Trampa meitas Ivankas Trampas apģērbu līnijas "Ivanka Trump" 2012.gada sezonas modes skatē.

gallery icon
46