Publicēts video, kurā Navaļnijam sejā iešļāc "zeļonku"
Pasaulē
2017. gada 20. marts, 16:43

Publicēts video, kurā Navaļnijam sejā iešļāc "zeļonku"

Kasjauns.lv

Viens no redzamākajiem Krievijas varas opozicionāriem Aleksejs Navaļnijs Altajas pilsētā Barnaulā netika sagaidīts īpaši viesmīlīgi - atklājot pēc skaita desmito priekšvēlēšanu kampaņas štābu, nezināms ļaundaris viņam uzlēja briljantzaļo šķīdumu jeb tautā tā dēvēto "zeļonku".

Mirkli pirms huligāniskā izgājiena Navaļnijs apsargu pavadībā devās pa ielu, kur sasveicinājās ar Barnaulas iedzīvotājiem. Pēc brīža, pa ceļam uz ēku, kāds vīrietis cimdos un melnā jakā Navaļnijam sejā iešļāca briljantzaļo šķīdumu. Pēc notikušā uzbrucējs metās bēgt, bet viņam pakaļ arī daži apsargi.

Krievijas plašsaziņas līdzekļi raksta, ka incidents noticis pie ieejas ēkā, kurā notika sagatavošanās darbi gaidāmajai preses konferencei. "Mēs vērsāmies ar iesniegumu par nodarījumu pret veselību, atbrauca policija, automašīnas numurs [no kuras notika uzbrukums] ir fiksēts video, kurš nodots policijā," skaidro Navaļnija pārstāvji.

Incidents noticis brīdī, kad Navaļnijs bijis spiests tikties ar cilvēkiem ārā, jo pasākumā ieradās tik daudz cilvēku, ka iekštelpās rīkot preses konferenci nebija iespējams.

Navaļnijs, kurš saka, ka ir pieradis pie uzbrukumiem ar olām vai "zeļonku", sacīja, ka sākumā nobijis, jo nodomājis, ka viņam uzlieta skābe. Viņš esot atviegloti nopūties, saprotot, ka tas ir gluži vienkārši vecais labais medikaments.

Navaļniju nolej ar "zeļonku"

Viens no redzamākajiem Krievijas varas opozicionāriem Aleksejs Navaļnijs Altajas pilsētā Barnaulā netika sagaidīts īpaši viesmīlīgi - atklājot pēc skaita desmito ...

gallery icon
6

Jāsaka, ka pēdējās dienās pret Navaļniju veikti vairāki šāda veida uzbrukumu, piemēram, svētdien kādā mītiņā pret komunālo tarifu celšanu Novosibirskā viņš apmētāts ar olām.