foto: Yevgeny Feldman/TASS
Ļaundari Navaļnijam sejā iešļāc "zeļonku". Viņš sākumā nobijās, ka tā ir skābe
Izskatās, ka Navaļnijs par šo incidentu pārāk nebēdā. Esot jau pieradis.
Pasaulē
2017. gada 20. marts, 13:46

Ļaundari Navaļnijam sejā iešļāc "zeļonku". Viņš sākumā nobijās, ka tā ir skābe

Kasjauns.lv

Viens no redzamākajiem Krievijas varas opozicionāriem Aleksejs Navaļnijs Altajas pilsētā Barnaulā netika sagaidīts īpaši viesmīlīgi - atklājot pēc skaita desmito priekšvēlēšanu kampaņas štābu, nezināmi ļaundari viņam uzlēja briljantzaļo šķīdumu jeb tautā tā dēvēto "zeļonku".

Navaļniju nolej ar "zeļonku"

Viens no redzamākajiem Krievijas varas opozicionāriem Aleksejs Navaļnijs Altajas pilsētā Barnaulā netika sagaidīts īpaši viesmīlīgi - atklājot pēc skaita desmito ...

gallery icon
6

Krievijas plašsaziņas līdzekļi raksta, ka incidents noticis pie ieejas ēkā, kurā notika sagatavošanās darbi gaidāmajai preses konferencei. "Mēs vērsāmies ar iesniegumu par nodarījumu pret veselību, atbrauca policija, automašīnas numurs [no kuras notika uzbrukums] ir fiksēts video, kurš nodots policijā," skaidro Navaļnija pārstāvji. 

Incidents noticis brīdī, kad Navaļnijs bijis spiests tikties ar cilvēkiem ārā, jo pasākumā ieradās tik daudz cilvēku, ka iekštelpās rīkot preses konferenci nebija iespējams. 

foto: Yevgeny Feldman/TASS
Izskatās, ka Navaļnijs par šo incidentu pārāk nebēdā. Esot jau pieradis.

Navaļnijs, kurš saka, ka ir pieradis pie uzbrukumiem ar olām vai "zeļonku", sacīja, ka sākumā nobijis, jo nodomājis, ka viņam uzlieta skābe. Viņš esot atviegloti nopūties, saprotot, ka tas ir gluži vienkārši vecais labais medikaments. 

Jāsaka, ka pēdējās dienās pret Navaļniju veikti vairāki šāda veida uzbrukumu, piemēram, svētdien kādā mītiņā pret komunālo tarifu celšanu Novosibirskā viņš apmētāts ar olām.