Elegantās māmiņas rokās princese Šarlote pirmo reizi iznesta Bekingemas pils balkonā. FOTO
Priecīgā noskaņā sestdiena tika aizvadīta Bekingemas pilī. Mazajai Šarlotei gaisa spēku priekšnesuma vērošana bija debija uz pils balkona.
Pasaulē
2016. gada 11. jūnijs, 19:36

Elegantās māmiņas rokās princese Šarlote pirmo reizi iznesta Bekingemas pils balkonā. FOTO

Jauns.lv

Turpinoties britu Karaliskās ģimenes svarīgākās figūras - karalienes Elizabetes II - 90.jubilejas svinībām, tautas pūlī Bekingemas pils pakājē pirmo reizi varēja noraudzīties arī augstdzimušās ģimenes jaunākais biedrs, princese Šarlote.

Gaisa spēku priekšnesumos Bekingemas pils priekšā noraudzījās ne vien tauta, bet arī visa karaliskā ģimenē. Princis Džordžs tamlīdzīgus sarīkojumus jau bija pieredzējis, un tēta Viljama uzraudzībā trokšņaino notikumu izbaudīja, bet klana jaunākajai atvasei, 13 mēnešu vecajai princesei Šarlotei kas tāds bija jāpiedzīvo pirmo reizi. Meitenīte hercogienes Ketrīnas rokās brīžam baidījās un arī raudāja, vēsta "Sky News" korespondents. Tā bija Šarlotes debija uz Bekingemas pils balkona; meitene bija sapucēta maigi rozā kleitiņā ar rozā sprādzīti matos. Eleganti tērpusies, protams, bija arī Keita, kamēr jubilāre karaliene balkonā mirdzēja koši zaļā kostīmā.


Kasjauns.lv/Foto: AFP/EPA/LETA