Vācieši no veikala izdzen agresīvu bēgli, kurš atsakās maksāt par pirkumu. VIDEO
Migrants Vācijas veikalā atsakās maksāt par preci.
Pasaulē
2016. gada 10. jūlijs, 18:15

Vācieši no veikala izdzen agresīvu bēgli, kurš atsakās maksāt par pirkumu. VIDEO

Jauns.lv

Aculiecinieks nofilmējis video ar atgadījumu kādā Vācijas veikalā. Bēglim cenšas ieskaidrot, ka viņa priekšapmakses mobilo sakaru kartes kredīts jau ir izsmelts, un viņš to var atjaunot, samaksājot 10 eiro. Darbinieki vairākkārt nesekmīgi mēģina pierunāt nelūgtajam viesim nolikt atpakaļ plauktā paņemtās pudeles, savākt savu telefonu un pamest veikalu. Ar cigareti aiz auss, iešļūcenēs un rokās iespiestām pudelēm, bravūrīgais puisis ignorē viņu lūgumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāds no veikala apmeklētājiem darbiniekiem saka, lai nekavējoties izsauc policiju, bet pārdevēja viņam paskaidro, ka tā jau divreiz bijusi. Situāciju atrisināja četri vīrieši, kuri stūrgalvīgo musulmani ar varu izveda no veikala. Izraidīšanas brīdī, bēglis kļuva agresīvs un mēģināja vīriešiem gan iesists, gan iespert, par ko saņēma kārtīgu brāzienu.

Viena no veikala apmeklētājām to visu komentēja: "Tiešām žēl, ka šajā valstī nepieciešama civiliedzīvotāju aizsardzība."

Žurnāls "Der Spiegel" maijā vēstija, ka Vācijas valdība plāno, ka līdz 2020. gadam bēgļiem būs jāatvēl 93,6 miljardi eiro.

Atsaucoties uz Finanšu ministrijas izstrādāta dokumenta projektu, „Der Spiegel” vēstīja, ka šajā summā ir ietvertas bēgļu izmitināšanas un integrācijas izmaksas, kā arī bēgļu krīzes cēloņu novēršanai atvēlamie līdzekļi.

Dokuments ir daļa no diskusijas starp federālo valdību un 16 Vācijas federālajām zemēm par to, kā sadalīt bēgļu atbalstīšanas izmaksas.

Aprēķinos pieņemts, ka šogad Vācijā ieradīsies 600 tūkstoši bēgļu, nākamgad to skaits saruks līdz 400 tūkstošiem, bet pēc tam ik gadu Vācijā ieradīsies 300 tūkstoši bēgļu. Tāpat tiek lēsts, ka 55% no reģistrētajiem bēgļiem darbu Vācijā atradīs pirmajos piecos gados pēc ierašanās.

Pērn Vācijā reģistrējās viens miljons patvēruma meklētāju.

Vācieši izdzen no veikala bravūrīgu bēgli - video:
Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video