Pasaulē
2016. gada 15. jūlijs, 10:06

Nicas futbola klubs pievienojas sērojošajiem apturot savas mājaslapas darbību

Jauns.lv

Francijas futbola čempionāta ''Ligue 1'' klubs no Nicas paziņojis, ka pievienojas sērojošajiem un uz laiku pat aptur savas oficiālās interneta mājaslapas darbību.

''Šādos apstākļos futbols nokļūst otrajā plānā. Mūsu mājaslapa šodien paziņo par sērām un pauzi savā darbībā. Pateicamies par sapratni,'' teikts kluba oficiālajā paziņojumā.

''Traģēdija satrieca mūsu pilsētu, kad tūkstošiem iedzīvotāju un viesu Nicas Angļu promenādē vēroja uguņošanu. Esam šokēti un sašutuši. Futbola klubs ''Nice'' pauž dziļu līdzjūtību uzbrukuma upuru ģimenēm un visiem, kurus skārusi šī traģēdija.''

Kā zināms, ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot vismaz 80 cilvēkus un daudzus ievainojot, līdz tās vadītāju nošāva policija. Vadītājs bija nobraucis divus kilometrus cauri pūlim pa Nicas Angļu promenādi, kur simtiem cilvēku bija ieradušies uz Francijas nacionālo svētku Bastīlijas dienas uguņošanu.

''Nice'' aizvadītajā sezonā Francijas futbola čempionātā finišēja ceturtajā vietā un kvalificējās Eiropas līgas grupu turnīram.

BNS