Varonīgs motociklists centies apturēt braucošo teroristu auto. VIDEO (+18)
Videoklipā motociklists parādās 0:03, koku aizsegā. Pavisam drīz redzams, kā viņš nolec no sava braucamā un metas virsū terorista automašīnas durvīm.
Pasaulē
2016. gada 15. jūlijs, 11:51

Varonīgs motociklists centies apturēt braucošo teroristu auto. VIDEO (+18)

Jauns.lv

Kādā no videomateriāliem, kurus safilmējuši ceturtdienas vakara terorakta aculiecinieki Francijā, pamanīts pagaidām neatpazīts motociklists, kurš pašaizliedzīgi riskējis ar savu dzīvību, mēģinot panākt un apturēt terorista vadīto kravas automašīnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video, kuru aculiecinieki uzņēmuši no kādas blakus esošas mājas balkona, redzams, kā baltajam kravas auto no kreisā sāna strauji tuvojas motocikls, ziņo britu medijs dailymail.co.uk. Nokļūstot līdz šofera durvīm, motocikla vadītājs nolēcis no tā un meties uz automašīnas durvju pusi. Drosmīgais vīrietis paguvis pat pieķerties auto kravas nodalījuma apšuvumam, taču nav spējis ilgi noturēties pie lielā ātrumā braucošā spēkrata.

Nav zinājis par sprāgstvielām automašīnā

Jāpiezīmē, ka varonīgais motociklists, kurš gan pagaidām nav noskaidrots, meties virsū teroristam, nemaz nezinot, vai automašīna ir mīnēta uzsprāgšanai – tieši šādas metodes jau izsenis raksturo teroristisko grupējumu „Daesh”. Kā zināms, vēlāk atklājies, ka automašīnā bijuši gan ieroči, gan arī granātas. Pagaidām gan nedz „Daesh”, nedz kāds cits teroristiskais grupējums nav uzņēmies atbildību par kārtējo nežēlīgo teroraktu Francijā.

Jau ziņots, ka Francijas kūrortpilsētā Nicā ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot vismaz 84 cilvēkus un daudzus ievainojot. Šoferis-slepkava, kuru vietējās varasiestādes jau nodēvējušas par teroristu, lielā ātrumā, zigzaga formā paguva nobraukt aptuveni 2 kilometrus cauri cilvēku pūlim, līdz tās vadītāju nošāva policijas operatīvie darbinieki. Francijā saglabājas augstākais terorisma draudu līmenis.


Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņš no video/Video: youtube / Foto: AFP/Scanpix/LETA

Tēmas