Nicas slepkava bijis biseksuāls, partnerus meklējot iepazīšanās portālos
Nicas slaktiņa organizētājs savu seksualitāti izpaudis pret abiem dzimumiem. Jaunākā informācija liecina, ka viņš iepazīšanās vietnēs meklējis sakarus gan ar dāmām, gan vīriešiem.
Pasaulē
2016. gada 18. jūlijs, 14:24

Nicas slepkava bijis biseksuāls, partnerus meklējot iepazīšanās portālos

Jauns.lv

Tunisiešu izcelsmes Francijas pilsonis Muhameds Lauežs Bulels, uz kura sirdsapziņas nu gulst 84 cilvēku nāve Nicā, nav bijis nekāds svētais un klasiskos islāmticības kanonus ievērojošs cilvēks.

Kā vēsta ārvalstu prese, Bulels bijis biseksuāls, lietojis alkoholu, kā arī smēķējis narkotikas.

31 gadu vecais Bulels, kuru pašu nošāva policisti pēc tam, kad viņš ar fūri iebrauca cilvēku pūlī brīdī, kad simtiem ļaužu pulcējās Bastīlijas ieņemšanas dienas svinībās, bijis biseksuāls, liecina viņa telefonā atklātā informācija. Viņš sievietes un vīriešus meklējis iepazīšanās vietnēs internetā. Iepriekš izskanēja informācija, ka Bulels bija radikalizējies islāmists, un šiem cilvēkiem “it kā” nepienākas praktizēt homoseksuālas attiecības.

Policija turpina izpētīt informāciju, ko sniedz Bulela mobilais tālrunis, ko atrada turpat kravas autovadītāja kabīnē. Vakar izskanēja informācija, ka dažas no īsziņām, kuras viņš sūtījis kādam savam sabiedrotajam (šis cilvēks šobrīd atrodas apcietinājumā Francijā), liecina, ka terorakts bijis mērķtiecīgs un rūpīgi plānots. SMS vēstījumi pierāda, ka “katrā ziņā viņš zināja, ko dara. Viņš skaidri zināja, kur dodas un ko dara,” īsziņas komentēja Dominiks Rizē no Francijas televīzijas.

Atbildību par notikušo uzņēmusies “Islāma valsts”.


Kasjauns.lv/Foto: Facebook / AFP/Scanpix/LETA