Amerikā izvarota, zvērīgi nogalināta un sadedzināta "Google" darbiniece
Kompānijā ir satriekti par vienmēr smaidīgās kolēģes nāvi.
Pasaulē
2016. gada 9. augusts, 15:00

Amerikā izvarota, zvērīgi nogalināta un sadedzināta "Google" darbiniece

Jauns.lv

Krūmos Masačūsetsā (ASV) atrasta mirusi 27 gadus vecā kompānijas "Google" menedžere Vanessa Markote, kura bija izgājusi ārā paskriet, vēstī ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Zināms, ka Markote pazuda gaišas dienas laikā, kad neatgriezās mājās no pēcpusdienas skrējiena. Sievietes līķis atrasts svētdienas vakarā aptuveni kilometra attālumā no viņas mātes mājām, kur sieviete, kas strādā Ņujorkā, bija ieradusies paviesoties.

Izmeklēšanai pietuvinātie avoti medijiem atklāja - policijai ir aizdomas, ka sieviete tika izvarota un aizdedzināta, jo uz viņas rokām, galvas un pēdām konstatēti apdegumi. Atbildīgās personas gan neatklāj, kā sieviete nomira, taču, visticamāk, pastrādāta slepkavība.

Likumsargi arīdzan norāda, ka pagaidām ir neskaidrs, vai sieviete par upuri izvēlēta nejauši, tāpēc apkārtnes iedzīvotāji aicināti būt modri un piesardzīgi.

Markotes darba devējs, kompānija "Google", pēc notikušā nāca klajā ar paziņojumu: "Vanessa Markote bija iemīļots "Google" komandas loceklis, viņa strādāja Ņujorkas ofisā pēdējo pusotru gadu, vienmēr smaidīja, iedegās par brīvprātīgo darbu un mīlēja Bostonas sportu. Mēs esam ļoti šokēti un apbēdināti, mūsu domas ir ar viņas draugiem un ģimeni."

Markote strādāja Ņujorkā, kur strādāja par kontu menedžeri kompānijā "Google".


Kasjauns.lv/Foto: Vanessa Marcotte/Instagram

Tēmas